28 september 2023

Mikael Hjelmberg blir sportchef för herrverksamheten

Annons
banner
Annons
banner

Sedan Jesper Janssons uppsägning tidigare i somras har arbetet med att bygga en ny sportslig organisation i Hammarby Fotboll intensifierats. Det första steget i arbetet står nu klart och under gårdagens medlemsmöte meddelades att Mikael Hjelmberg nu kan titulera sig som sportchef för herrverksamheten, det vill säga, inte längre tillförordnad.

– Mikael är en oerhört kompetent sportchef med lång erfarenhet av Hammarby som klubb. Han är en otroligt uppskattad kollega och chef, som står för kontinuitet och har ett stort förtroende i organisationen bland spelare och ledare. Han är och fortsätter vara väldigt viktig för oss i den satsningen som vi gör kring den sportsliga organisationen. Jag är väldigt glad å Hammarbys vägnar att “Micke” väljer att stanna i klubben. Det visar att han tror på klubben och det vi gör, säger vd Richard von Yxkull.

– Jag är tacksam och stolt över att fått den här möjligheten. Sedan jag kom till klubben för över tio år sedan har jag verkat i olika roller, jag kan klubben och känner till dess mekanismer. Nu ser jag med spänning fram emot den fortsatta resan med Hammarby både nationellt och internationellt. Jag vill bygga vidare på det arbete som redan har påbörjats ihop med den övriga organisationen, säger sportchef Mikael Hjelmberg.

Foto: Henric Wauge och Bildbyrån

Nyheter

Herr