toggle menu

ANNONS

Mikael Hjelmberg blir tillförordnad sportchef i Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Sedan Jesper Jansson uppsägning för tre veckor sedan har arbetet med att bygga en ny sportslig organisation varit i full gång. Första steget i detta arbete står i dag klart i och med att Mikael Hjelmberg, chefsscout i Hammarby Fotboll sedan 2015, blir tillförordnad sportchef över sommaren.

 

I dagens avsnitt av Hammarby Fotbolls officiella podcast Just Idag! berättar vd Richard von Yxkull om “Mickes” nya roll:

 

– Just nu är det Mikael Hjelmberg som framåt tar rollen som tillförordnad sportchef. Jesper Jansson kommer att vara behjälplig fram till den dag han lämnar, men “Micke” har det sportsliga ansvaret för att hantera den löpande verksamheten. Arbetet med en permanent lösning pågår och vi hoppas ha en fast sådan till hösten. Vi kommer att ha en sportslig chef framåt, vem det blir och vad vi kallar den rollen kommer att få visa sig.

 

Mikael Hjelmberg om det nya uppdraget som tillförordnad sportchef:

 

– Jag och Jesper har jobbat väldigt nära och jag är därför väl inkörd och insatt i det dagliga arbetet med truppbygget. Nu handlar det i första hand om att säkerställa att vi kan genomföra ett bra sommarfönster utifrån våra förutsättningar. Jag ser fram emot utmaningen att tillsammans med den övriga organisationen göra ett så bra jobb som möjligt för Hammarby.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS