ANNONS

Moderna Försäkringar skänker matchvärdskapet för söndagens match till AjaBajaCancer

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Hammarby Fotbolls officiella partner sedan 2015, Moderna Försäkringar, har till söndagens allsvenska hemmamöte mot Malmö FF valt att skänka sitt matchvärdskap till den ideella föreningen AjaBajaCancer. Möt Ellinor och Tove i klippet ovan, grundare av AjaBajaCancer, tillsammans med Ellinors son, Basti. 

 

Nu på söndag är det dags för det snart slutsålda allsvenska hemmamötet med Malmö FF på Tele2 Arena, en match där Moderna Försäkringar valt att skänka sitt matchvärdskap till den ideella föreningen AjaBajaCancer. Föreningen, som grundades av Tove Malm och Ellinor Stattin under perioden som deras barn behandlades för leukemi, har som målsättning är att underlätta vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. 

 

– Vi är väldigt tacksamma över att Moderna Försäkringar har valt att skänka sitt matchvärdskap till oss inför Hammarbys match på söndag. Detta ger oss en möjlighet att bjuda in barn med sina familjer till en spännande match där de får möjlighet att tänka på annat än smärta, sjukhus och utanförskap, säger Ellinor Stattin, grundare av AjaBajaCancer.

 

Läs mer om AjaBajaCancers arbete samt hur du kan vara med och bidra, här.

 

ANNONSER

Comments

comments