toggle menu

ANNONS

Mohanad Jeahze klar för Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby värvar vänsterbacken Mohanad Jeahze från Mjällby AIF, som skrivit på ett tre och ett halvårskontrakt med grönvitt. 23-åringen gjorde sin första träning med nya klubben på tisdagen, och är tillgänglig till torsdagens Europa League-kval och söndagens hemmamöte med Kalmar FF.
– Med Mohanad får vi in en ytterback med fin vänsterfot och mycket attityd, säger sportchef Jesper Jansson.

 

På svenska transferfönstrets sista dag förstärker Hammarby försvaret med Mohanad Jeahze, en vänsterback Hammarbys sportchef haft ögonen på en tid.

 

– Vi har följt Mohanad noga under en längre period, och han har haft en fantastisk utveckling under de senaste ett och ett halvt åren. Han har flera fina egenskaper och vi är väldigt glada och stolta att han valde att komma till Hammarby. Det är en spelare som kommer bidra mycket till vårt spel, inte minst med sin fina vänsterfot och hans attityd på planen, säger Jesper Jansson.

 

Mohanad Jeahze började sin fotbollsbana i Karle IF i Linköping, och som ungdom kom han till IFK Norrköping. 2018 gick han till Brommapojkarna, för att ansluta till Mjällby inför förra årets säsong. Där var han alltså med och spelade upp Blekingeklubben till Allsvenskan, men nu är det Hammarby som gäller för 23-åringen.

 

–  Hammarby är Sveriges största klubb och det känns jättekul att vara här. Under Stefan Billborn spelar Hammarby Sveriges finaste fotboll, och det är klass på varje position i det här laget, säger Mohanad.

 

HTV-intervju med Mohanad följer.

 

Foto: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments