toggle menu

ANNONS

Muamer Tankovic fortsätter i Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 2 år sedan.

Den sista juli gick Muamer Tankovic kontrakt med Hammarby ut, men nu är han och klubben överens om en förlängning.

– Vi har haft en bra dialog hela tiden, och vi är väldigt glada att en av allsvenskans allra bästa spelare fortsätter med oss, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Muamer Tankovic har varit utan klubb i tre veckor sedan hans kontrakt med Hammarby gick ut. Han har dock haft ett förlängningserbjudande att ta ställning till, och nu har han skrivit under för ytterligare två och ett halvt år.

– Mujo har övervägt sina alternativ och inte haft någon stress att komma iväg. Samtidigt har vår relation hela tiden varit väldigt god, ”Mujo” har fortsatt att träna här, och han har vetat var han har oss. Att vi nu är överens är vi väldigt glada för, det känns som att vi får in ett nyförvärv, ett jättetillskott i vår spelartrupp, säger Jesper Jansson.

 

Det har gått tre år sedan Muamer Tankovic kom till Hammarby, och han har de två senaste säsongerna varit en nyckelspelare i laget. 2019 vann han den allsvenska poängligan, och han har hittills gjort 80 allsvenska matcher och 25 mål.
Efter en tid av ovisshet är han lättad över att få komma igång med fotbollen på allvar igen.

 

– Efter att mitt kontrakt gick ut har jag känt mig rastlös eftersom jag inte kunnat spela matcher. Det är en konstig tid vi lever i just nu, och det har blivit som det har blivit. Men jag känner mig jätteglad över att fortsätta i Hammarby, och nu ligger allt mitt fokus på att vinna matcher för Bajen, säger Muamer.

 

Muamer Tankovic är tillgänglig – och är uttagen i matchtruppen – till eftermiddagens bortamatch mot IK Sirius.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments