Nobba dyra andrahandsplåtar – köp direkt från klubben

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Svensk Elitfotboll, SEF, uppmärksammar nu problemet med andrahandsbiljetter som säljs till överpriser av olika företag. SEF understryker vikten av att köpa biljett endast via de allsvenska klubbarnas officiella kanaler, vilket självklart även gäller när du ska köpa biljett till Hammarby Fotbolls matcher. 

– Vi uppmanar alla hammarbyare att köpa biljetter direkt via hammarbyfotboll.se, och vid slutsålda matcher rekommenderar vi Facebook-gruppen Gröna Marknaden, säger Hammarby Fotbolls biljettansvarige Markus Nilsson.

 

 

SEF ser andrahandsmarknaden för fotbollsbiljetter som ett växande problem.

“Med anledning av de andrahandsförsäljare av biljetter till Allsvenskan som finns så vill påminna och uppmana våra supportrar, följare och andra intresserade att köpa sina matchbiljetter från de officiella kanalerna.

Det har kommit till vår kännedom att det finns företag som sätter i system att köpa upp biljetter hos lagen i Allsvenskan och sedan säljer dem vidare till extremt höga priser”, skriver SEF i en text på svenskelitfotboll.se som du kan läsa i sin helhet här

 

 

Hammarby Fotbolls biljettansvarige Markus Nilsson välkomnar att SEF belyser problemet.

– Vi uppmanar alla Hammarbyare att köpa biljetter direkt via vår hemsida hammarbyfotboll.se. Dels för att förhindra att biljetter säljs till högre pris än vad man ska behöva betala för att gå på Bajenmatch, men också eftersom det är det enda sättet där vi kan garantera biljettköparen att biljetten är giltig och att man kommer in på matchen.

 

– Vid slutsålda matcher som inträffar någon eller några gånger per säsong så hänvisar vi till gruppen Gröna Marknaden på Facebook, som drivs av våra engagerade supportrar och som skapats just för att motverka problematiken med överpriser och att ogiltiga biljetter säljs, säger han.

 

 

Foto: Therese Back

VM-Tele2-600x600
Synsam_mob1
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Kvadrat 600x600 Eventpaket
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square

ANNONSER

Comments

comments

hif_jobbafoross