Nu kan du anmäla dig till Hammarby IF FF:s Ledarakademi

Av Redaktionen, Publicerat för 6 månader sedan.

Anmälan är nu öppen för dig som vill söka till 2019 års Ledarakademi som hålls i Hammarby IF FF:s regi. Det är en ettårig utbildning som riktar sig till personer som vill grundutbilda eller vidareutbilda sig till fotbollstränare. Deltagarna kommer under utbildningens gång tillhandahållas grundläggande verktyg och kunskap för att verka som tränare inom fotbollen.

 

Utbildningen innefattar en fördjupning inom området idrottspsykologi. Utöver detta får deltagarna även utbildning inom fotbollstekniska- och taktiska områden genom deltagande på förbundsutbildningarna C- och B-diplom. Teorin praktiseras sedan under handledning via det obligatoriska deltagandet på Hammarbys Plantskola (du kan läsa mer om Plantskolan HÄR). Obligatoriskt är även att delta som ledare under en vecka av Hammarbys sommarfotbollsskola.

 

Praktik är främst förlagd till en vardagskväll i veckan under vår och höst medan föreläsningar och utbildningar främst genomförs på helgförmiddagar.

 

Information om anmälningsförfarande till utbildningsprogrammet 2019:

Ansökan är öppen mellan 1 december och 31 december.
Eventuell kallelse till intervju sker under januari månad.

 

Din skriftliga ansökan skickas till andreas.jonsson@hammarbyungdom.se och ska innehålla följande:

  • Personlig beskrivning av dig själv och av dina eventuellt tidigare erfarenheter som ledare/spelare
  • Dina kontaktuppgifter
  • Referensperson med kontaktuppgifter

 

Antalet utbildningsplatser är begränsat. Antagningsprocessen är ett urval och ett eventuellt deltagande föregås av personliga intervjuer.

ANNONSER

Comments

comments