Nu kan du förhandsbetala Sveriges bästa matchprogram!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Det enklaste att sättet att förse sig med Sveriges bästa matchprogram inför Hammarbys allsvenska matcher på Nya Söderstadion är att förhandsbetala. Du får då Supportrarnas Matchprograms säsongskort och kan hämta ut ditt ex av valfri försäljare runt arenan. Du slipper alltså kontanter eller swishbetalning. Bekvämt och smidigt!

 

Under 2019 kommer Supportrarnas Matchprogram att gå upp i omfång och omfatta 40 sidor i varje nummer. Lösnummerpriset kommer att vara 40 kronor, men som förhandsköpare har du rabatt. Genom att teckna dig för förhandsbetalning och betala 550 kronor blir du förhandsköpare (ordinarie pris för 15 nummer = 600 kronor).

 

Du skaffar årskortet genom att köpa det i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

 

Matchprogrammets årskort skickas till dig innan premiären. Ytterligare information om villkor hittar du nedan.

 

 

Peter Jonsson

Peter Jonsson

 

 

Förhandsbetalning innebär att du har rätt att hämta ut exemplar av Supportrarnas Matchprogram varje allsvensk match (cupmatcher ingår inte i detta erbjudande). Programmet fås genom att visa det kort du erhållit för någon av säljarna, utanför arenan eller på det särskilda uthämtningsstället. Tänk på att programmets säljare själva är supportrar och vill se matchen; kommer du sent kan Supportrarnas Matchprogram inte garantera att du får ditt exemplar. Det finns också en möjlighet att prenumerera och då få programmet hemskickat i brevlådan efter match. Du som är intresserad av en sådan prenumeration kan mejla till kontakt@supportrarnasmatchprogram.se.

ANNONSER

Comments

comments