Ny heldag med Bajen efter avsparksflytt på Hammarby IP!

Av Redaktionen, Publicerat för 11 månader sedan.

Söndagen den 22 september är det dubbla grönvita hemmamatcher – och du kommer att hinna se båda! Klockan 15 startar derbyt mot AIK på Tele2 Arena, som föregås av Elitettanmötet på Hammarby IP, där Hammarby tar emot Morön med nya avsparkstiden klockan 12. För att undvika matchkrock har Hammarby Fotboll gått in och betalat Moröns övernattning vilket gör att avsparkstiden har kunnat tidigareläggas.

 

Det blir alltså en ny Bajensöndag den 22 september med dubbla hemmamatcher – på Hammarby IP och Tele2 Arena. Det som tidigare var en olycklig krock i respektive spelschema har fått en lösning efter att Hammarby Fotboll erbjudit sig att stå för kostnaden för Moröns övernattning. Därmed kan Skellefteålaget anlända till Stockholm dagen innan vilket i sin tur möjliggör den tidigare avsparkstiden.

 

– Vi är glada att vi har fått till den här matchflytten så att vår publik hinner se båda matcherna. Det är olyckligt att det blir krockar i damernas och herrarnas spelscheman, vilket vi naturligtvis försöker undvika i det längsta, och till nästa år vill vi slippa det problemet helt. Att ta till den här lösningen var självklart för oss, och vi vill också passa på att tacka Scandic Malmen där Morön kommer att bo, säger Hammarby Fotbolls vice vd Markus Nilsson.

 

Så se till att göra den 22 september till en grönvit heldag och stötta både damerna och herrarna i kampen om topplaceringar!

 

Biljetterna till hemmamatcherna mot AIK och Morön släpps på torsdagen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS