toggle menu

ANNONS

Nytt år – och nya ansikten i herrarnas ledarstab

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarbys herrtrupp återsamlas nu på Årsta IP för att dra igång försäsongen 2021. De möts av tre nya personer i ledarstaben – Atena Gerontidou som tar rollen som team manager, och välmeriterade naprapaterna Christian Andersson och Magnus Svärd.

 

Hammarbys naprapater, från vänster: Magnus Svärd, Christian Andersson och Ludvig Axelsson.

 

Ludvig Axelsson, som sedan i somras jobbar deltid som naprapat i herrlaget, får alltså två nya kollegor i behandlingsrummet. Christian Andersson har bland annat jobbat som naprapat i Djurgården, och under en tioårsperiod varit anlitad av Svenska Fotbollförbundet, där han sedan två år tillbaka jobbar med A-landslaget.

Magnus Svärd har även han varit anlitad av förbundet där han bland annat jobbat med U21-landslaget, och han har även jobbat för Helsingborgs IF och Timrå Hockey.

Trion utgör därmed Hammarbys medicinska team, tillsammans med de läkare klubben samarbetar med.

 

Hammarbys nya team manager Atena Gerontidou

 

Ny i gänget är även Atena Gerontidou, som blir herrlagets nya team manager. Atena kommer närmast från Södertälje Basket där hon haft motsvarande tjänst. Hon har även samma roll i basketlandslaget, ett uppdrag hon behåller parallellt med heltidstjänsten i Hammarby.

 

Vi får anledning att återkomma till samtliga nyförvärv inom ledarstaben under vintern och våren.

 

Varmt välkomna till Hammarby – Atena, Christian och Magnus!

 

Förre team managern Mathias Eriksson har valt att gå vidare i karriären. Tack för de här två åren, “Eken”! Hammarbys A-trupp återsamlades alltså på onsdagen, och denna vecka kommer präglas av fystester och medicinska tester. Det första ordentliga bollpasset hålls efter helgen.

 

Foton: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments