toggle menu

ANNONS

Över 20 000 sålda stödplåtar – en miljon kronor insamlat!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

För två veckor sedan drog stödplåtskampanjen igång och vi har nu nått upp i över 20 000 sålda stödplåtar – vilket innebär en miljon insamlade kronor! Samhället står som bekant inför svåra utmaningar på flera plan och vi är oerhört tacksamma för det stöd och engagemang ni visat under denna tuffa tid. Vill du vara med och bidra? Swisha till 123 155 64 71 eller lös dina plåtar som e-biljetter via länken nedan.

 

När det blåser som mest växer sig rötterna som starkast, det är sen gammalt. Köp gärna en stödplåt och fortsätt sprida budskapet till vänner och bekanta!

 

Pris: 50 kronor/styck.

 

Klicka här för att komma till kampanjsidan.

 

Har du köpt stödplåt? Då erbjuder Intersport dig 25 procent rabatt på hela Bajens sortiment inne i webbshopen. Uppge bara koden STÖDPLÅT25 i kassan. Erbjudandet gäller även ute i butik och vi kan med glädje meddela att kampanjen fortsätter till den 12 april!

 

Ett annat sätt att stötta klubben ekonomiskt är att handla hos Bajen Premium, som erbjuder fri frakt på ordrar över 300 kronor. Klicka här för att spana in nyheterna på bajenpremium.se.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS