toggle menu

ANNONS

Över 500 grönvita bokade till Bajenkryssningen 2020

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Vid månadsskiftet januari-februari anordnas som bekant den tredje upplagan av Bajenkryssningen. I år styrs skutan till Tallinn för första gången för träningsmatchande mot FC Flora både herr- och damlaget. Redan har över 500 Hammarbyare bokat sina platser på båten och snart återstår knappt 100 av de 350 tillgängliga matchbiljetterna. Läs mer om hur du bokar i artikeln.

 

Avresa sker från Värtahamnen i Stockholm, fredagen den 31 januari klockan 17.30, och ombord på båten M/S Victoria får du precis som tidigare år möjlighet att träffa och mingla med spelarna, höra tränar- och spelarintervjuer från scen, spana in de senaste merchprodukterna och hänga med likasinnade över en helg. Det kommer även anordnas en FIFA-turnering där du kommer ha chans att utmana e-sportlaget själva, men även spelare från dam- och herrlaget samt andra supportrar. Räkna med ett späckat grönvitt programinnehåll och ett par riktigt trevliga kvällar i sann grönvit anda.

 

Förra resan var vi över 600 grönvita ombord, en siffra som alltså ser ut att tangeras med mer än två månader kvar. Matchbiljetterna till träningsfajterna börjar sakteligen sina och vi påminner er som lagt till biljetterna i bokningen att kontrollera så att alla i sällskapet har biljett. 

 

Tider och priser

 

Datum: Fredagen den 31 januari 
Ombordstigningen öppnar: kl 16.00
Incheckningen stänger: kl 17.00
Fartyget avgår: kl 17.30

 

Ankomst till Tallinn: Lördagen den 1 februari kl 10.45 (lokal tid)
Incheckningen stänger: kl 17.30 (lokal tid)
Fartyget avgår: kl 18.00 (lokal tid)

 

Ankomst till Stockholm: Söndagen den 2 februari kl 10.15

 

Du bokar via antingen webben (länken nedan) eller telefon på 08-666 33 33 (uppge bokningskod BAJEN när du bokar resan över telefon). Hyttpriserna börjar från 230 kronor/person (som gäller för två nätter ombord i E-hytt för 1-4 personer). Observera att en bokningsavgift på 70 kronor tillkommer. Mer information om de olika pris- och hyttkategorierna samt bokningslänk hittar du här.

 

Vi ses till sjöss!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS