toggle menu

P17-landslaget: Gent Elezaj och Montader Madjed till turnering

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

P17-landslagets förbundskapten Mirza Jelečak har tagit ut 18 spelare, till en fyrnationsturnering på skånskt gräs i slutet av september. Sverige inleder mot Österrike på Sandskogens IP i Ystad, lördagen den 24 klockan 13.00, och möter därefter antingen Norge eller Danmark. Bland de kallade lirarna finns ytterbacken Gent Elezaj, till vardags i Bajens P19-lag, och offensive Montader Madjed som nyligen anslöt till HTFF.

 

Elezaj har i och med uttagningen chansen att landslagsdebutera. För Bajens serieledande P19-lag har Årsta-grabben noterats för nio mål på 17 serieomgångar.

 

– Kul för Gent som har haft ett utmärkt år, liksom hela P19-laget, säger akademichef Jocke Rydberg.

 

Madjeds landslagsfacit hittills är fyra mål på tolv P17-landskamper. För HTFF har han hunnit med sex matcher i Ettan Norra och gjort tre baljor.

 

– Ännu ett kvitto för vårt upplägg även om Montader ju har allsvensk erfarenhet, hans potential är enorm, säger chefsscout Micke Hjelmberg.

 

Här finns hela den svenska truppen, där man kan notera att förre Bajen-backen Matteo Perez Winlöf (numer i Bayern München) också är bland de uttagna.

 

Foto: Anders Ögren

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS