toggle menu

ANNONS

Paulinho till Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby har gjort klart med en av Allsvenskans mest pålitliga målskyttar – Paulinho. Anfallaren och klubben är överens om ett tvåårsavtal, och han ansluter till grönvitt i nästa vecka.

– Paulinho kommer att passa perfekt in i vårt spel, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Med två längre sejourer i BK Häcken har Paulinho utmärkt sig som en av Allsvenskans främsta offensiva spelare, och en riktigt stark målskytt. Efter förra årets säsong gick han från Häcken till Hapoel Be’er Sheva, men nyligen bröt han kontraktet med den israeliska klubben, och kan nu titulera sig Hammarbyspelare.

 

– När Niko nu lämnade så känner vi att vi har fått in den perfekta ersättaren. Vi agerade väldigt snabbt när möjligheten att få hit honom uppstod. Vi har velat ha honom till Hammarby tidigare, men då har inte varit läge. Nu var tajmingen perfekt, säger Jesper Jansson.

 

Paulinho är BK Häckens främste målskytt genom tiderna, och just mål och poäng är vad Jesper Jansson hoppas han ska bidra med i Hammarby. Men också med sitt presspel.

 

– Paulinho har en aggressivitet i sitt spel, och en målkänsla utöver det vanliga och han kommer att passa perfekt in i vårt spel, och tillsammans med spelartruppen.

 

Foto: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS