toggle menu

Petronella Ekroth korsbandsskadad

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Hammarbys försvarsspelare Petronella Ekroth, ett av nyförvärven i sommarfönstret, har drabbats av en korsbandsskada. Det var i senaste hemmamatchen mot Alingsås som 30-åringen fick kliva av efter dryga kvarten och det har nu konstaterats att korsbandet är av. Detta innebär således att säsongen är över för “Nella” som nu inväntar operation och en lång rehabperiod. 

 

Petronella själv om det tunga beskedet:

– Ja, vad ska man säga… Jag är helt förkrossad och känner mig otroligt maktlös att inse att jag inte ska få spela fotboll på väldigt länge. Att inte få vara med och bidra på planen, det gör ont och är väldigt svårt att acceptera. Men jag ska verkligen göra allt för att komma tillbaka så snabbt jag kan och jag längtar redan efter den dagen! Det här stoppar mig inte, utan tvärtom så kommer detta bara göra mig ännu starkare, säger Ekroth.

 

– Våra tankar är givetvis hos “Nella” för stunden. Ett oerhört tungt besked på många sätt och vi kände verkligen att vi prickade rätt när vi tog hem henne inför hösten. Jag vet dock vilket pannben hon besitter och vi kommer givetvis stötta henne genom den här tuffa perioden som väntar, säger sportchef Johan Lager.

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments