Petter tillbaka – redo för spel till nästa säsong

Av Love Gustafsson, Publicerat för 2 år sedan.

Petter Andersson är Hammarbyspelare igen! Mittfältaren skrev på lördagen på kontraktet med Hammarby och kommer nu slutföra sin rehabträning efter den operation han genomgått, och siktar på att kunna gå för fullt när försäsongen kör igång i januari.
– Jag är otroligt glad och tacksam över att vara tillbaka i Hammarby, säger Petter.

 

Det har gått åtta år sedan Petter Andersson lämnade Hammarby för holländska Groningen. 2012 gick han till Midtjylland, och han har tillhört den danska klubben fram till i sommar. Nu tillbaka i Bajen där hans seniorkarriär startade.

 

– Vi är oerhört nöjda med att få tillbaka Petter till Hammarby. Det är en spelare som har oerhört mycket att tillföra på fotbollsplanen. Han kommer nu att slutföra sin rehab hos oss för att förhoppningsvis kunna stå på fotbollsplanen i januari igen, säger sportchef Mats Jingblad.

 

Avtalet Petter har skrivit med Hammarby löper från nu fram till december 2018. Givet olika scenarier under kontraktstiden är avtalet utformat på ett sätt som ger båda parter en så god trygghet som möjligt.
Petter alltså inte är färdig med sin rehab efter den knäoperation han genomgick i vintras, men läkningsprocessen efter skadan har gått helt enligt plan och Petter har hela tiden fått positiva svar i den rehabträning han genomgår. Petter själv har hela tiden haft som mål att komma tillbaka till Hammarby en dag, och nu har det alltså blivit verklighet.

 

 

– Jag har alltid strävat efter att en gång återvända hit, och jag är otroligt glad och tacksam över att vara tillbaka i Hammarby. Jag kom hit som en ganska blyg norrlänning, och det är här jag har vuxit upp och formats. Jag älskar Stockholm och jag älskar Hammarby. Jag är extremt taggad att ta mig tillbaka och spela fotboll för Hammarby igen, säger Petter.

 

Petter kommer att vara på plats på söndagen när Hammarby möter Falkenbergs FF på hemmaplan, och i paus kommer vi alla som är på plats få chansen att hälsa honom välkommen tillbaka!

HTV-intervju med Petter följer senare.

 

Foto: Johan Gustafsson

Trocsidobanner
Hammarbykortet-sidobanner
BajenPremiumTrolly_alt2_600x600 (3)
Synsam_mob1
INTERSPORTMOB
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
siljaresort_600x600_a
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
hammarby_sale_600x150-3
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

600x600 Boxbanner

ANNONS