Pojklandslag: Sju grönvita till läger och landskamper

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Under herruppehållet är det inte bara A-landslagen som samlas – det gör också alla pojklandslag. Här är en sammanställning av Hammarbys representation i de yngre blågula gängen.

 

 

P15-landslagets Future Team samlas för ett Bosön-läger 15-17 oktober. Sveriges förbundskapten Ulf Kristiansson har kallat 33 spelare, och bland dem finns två Hammarby-killar: Michele Esterling och Jonathan Johansson.
Här finns hela P15-lägertruppen.

 

Kristiansson har även samlat 33 namn till sitt Future Team på P16-landslagssidan. Även det gänget ska hålla till på Bosön, men 20-22 oktober. Utöver att högerbacken Tim Hauzenberger och yttermittfältaren Mayckel Lahdo är kallade från Bajen, så väntar också debut i dessa sammanhang för mittbacken Edon Shabanaj.
Här finns hela P16-lägertruppen.

 

Sveriges P20-landslag, som innehåller spelare födda 1998 och 1999, reser till spanska Marbella för att den 13 oktober möta Danmark, och två dagar senare ställas mot Ryssland. 21 spelare är uttagna av förbundskapten Roger Franzén, och bland dem finns två talanger som tillhör HIF, även om mittbacken Marcus Degerlund och mittfältaren Dusan Jajic för närvarande är utlånade till IFK Göteborg respektive IK Frej.
Här finns hela P20-matchtruppen.

 

 

Sedan tidigare har vi också berättat om att Vendela Dreifaldt, som gjorde sitt F15-landslags allra första mål häromveckan, möter Finland två gånger om på bortaplan i oktober. Dessutom togs backen Moa Ekmyr Garpenbeck, yttern Telma Sloma och innermittfältaren Lisa Wikrén nyligen ut till höstens SvFF-medarrangerade regionala flickläger.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments