toggle menu

ANNONS

Portugallägret dag 7 - Taktik och avslut

Av Axel Pershagen, Publicerat för 1 år sedan.

Efter lägrets lediga dag på måndagen väntade dubbelpass på tisdagen. Taktik på förmiddagen och presspel på eftermiddagen.

 

Så var tisdagsträningen

 

Väder? Förmiddagspasset var lite senare än vanligt och med start 11.30 blev det nästan för varmt för spelarna som kämpade i den gassande solen. Eftermiddagen var betydligt behagligare i värmande sol men med svalare temperatur.

 

Vilka var med på träningen? Några spelare cyklade på eftermiddagen och Simon Sandberg stod över efter smällen han fick i första matchen. Annars var det ganska bra uppslutning på dagens träning.

 

Vad tränade de på?  På förmiddagen körde laget ett lite kortare pass med fokus på offensiv taktik. Efter flera olika kvadratenövningar väntade matchspel med tre mål. På eftermiddagens timmeslånga pass var det efter en kvadratentävling fokus på presspel innan allt avrundades med en avslutningstävling.

 

Vem var hetast? Det vinnande laget i avslutsövningen firade friskt. Aron, “Mujo”, Alex och Darijan stod som slutsegrare efter en hård kamp inpå sista sparken.

 

Dagens utropstecken? Aron stod för dagens vackraste mål när han under avslutningsövningen elegant chippade in bollen över målvakten.

 

Såväl Arons chipp som islänningens och “Mujos” segermål kan du se i spelaren ovan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS