ANNONS

Portugallägret dag 9 - taktik i djupled

Av Axel Pershagen, Publicerat för 7 månader sedan.

Dubbelpass stod på agendan efter en lite lättare träningsdag, dagen efter match. Taktik i fokus på lägrets näst sista dag.

 

Så var fredagsträningarna

 

Väder? Solen gassade på förmiddagen. Även om temperaturen inte var rekordhög värmde solen så att det kändes som högsommar hemma i Sverige. På eftermiddagens pass var det lite svalare och några moln skymde den starka solen. Men det var fortsatt perfekta väderförhållanden.

 

Vilka var med på träningen? Lägrets hårda träningar har satt sina spår och en del spelare, bland annat Paulinho, Jeppe och Simon valde cykel och/eller gym, men överlag var det bra uppslutning.

 

Vad tränade de på?  På förmiddagen låg fokus på taktisk träning där djupledsspel och omställningar var i fokus. Eftermiddagens pass var lite kortare men ändå intensivt.

 

Vem var hetast? Svårt att avgöra så här på lägrets sluttamp. Spelarna börjar känna av träningsnivån och många ben är lite trötta. Jocke Björklund var dock het under en av de första övningarna när han irriterade sig lite på spelarna och visade att det finns lite humör i den gamle bronshjälten.

 

Dagens utropstecken? Egenligen inget speciellt. Det var ganska mycket “en dag på jobbet”-känsla i dag. Hårt jobb, glada miner och trötta ben. 

ANNONSER

Comments

comments