toggle menu

ANNONS

Publikinfo inför cupfinalen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

På torsdag är det så dags för årets hittills största match. Hammarby möter Malmö FF i finalen av Svenska Cupen på ett fullsatt Tele2 Arena. Vi ber dig som ska gå på matchen att läsa igenom texten nedan inför ditt besök, så du vet vad som gäller före, under och efter match.

 

Före match

Du som är van vid att gå på Hammarbys matcher kommer att känna igen upplägget runt arenan så i mångt och mycket är det samma som vid derbyn. Tänk dock på att det är Svenska Fotbollförbundet som är arrangör vilket gör att vissa bitar skiljer sig åt.

Till denna match är det avspärrningar mellan arenans norra och södra delar, som är tidsödande att ta sig runt. Därför behöver du tänka på följande:

 

  • Lämna bilen hemma! Vi rekommenderar att du tar dig till arenan på annat vis – gå, cykla eller använd kommunala färdmedel. Detta eftersom det kommer att vara avspärrningar mellan arenaområdets norra och södra del som inte går att passera utan att ta en lång omväg.
  • Anländ till arenan norrifrån via Arenagången/Arenatorget – alltså via Gullmarsplan, Globen eller Skärmarbrink om du åker kommunalt. Detsamma gäller om du går eller cyklar – återigen på grund av de avspärrningar som råder.
  • Se till att du har laddat ner eller skrivit ut din biljett innan du kommer till arenan. Observera att ditt säsongskort inte fungerar i entrén.
  • Entréerna öppnar 13.30.

 

Entréer till cupfinalen

Ladda ner eller skriv ut din biljett, eller gå in på hammarbyherr.ebiljett.nu/account och se nedan var din entré är belägen på arenan.


 

 

Under match

Läs igenom infon på svenskfotboll.se kring de säkerhetsföreskrifter som gäller under matchen – klicka här
Observera SvFF:s riktlinjer i händelse av att åskådare beträder innerplan, med mera.

 

Efter match

  • Avspärrningarna mellan den södra och norra delen hålls kvar efter matchen. Du behöver därmed lämna arenan via samma väg du kom. Gå alltså norrut mot Södermalm och välj att ta dig vidare via Gullmarsplan, Globen eller Skärmarbrink. Det kommer inte gå att ta sig direkt söder ut på grund av avspärrningarna.

 

 

Supporteruppladdning

 

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av Bajen Fans (@bajenfans)

 

Varmt välkomna på torsdagen!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments