toggle menu

Publikinformation: Bortapremiären mot IK Uppsala

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

15.00 på lördagen sparkas bortapremiären mot IK Uppsala igång på Studenternas. Här är samlad publikinformation för dig som ska stötta Bajen på plats i Norrort.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

Namn: Studenternas.
Adress: Ulleråkersvägen 4B.
Kapacitet: Cirka 10 000.

 

Hammarbys tilldelade sektioner består av sittplats på huvudläktarens sektion 5 och 6, med upp till 500 platser.

 

Biljettpriser:

 

Vuxen: 100 kronor.
Reducerat pris (ungdom 7-17 år, student och pensionär): 60 kronor.

 

Biljettköp och entré:

 

Entré: Ingång D
Förköp: På denna länk.
Biljettköp på plats: Förköp rekommenderas. Köp på plats är möjligt och betalning sker då via Swish eller kontant.

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med fullt sortiment finns i anslutning till läktaren.
Betalning: Kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

 

Till arenan

 

Parkeringsplatser för bilar finns inte i direkt anslutning till arenan. I närheten finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan samt andra parkeringar i centrum. Klicka här för att se parkeringar i närområdet.

 

Vill du åka buss till arenan, så trafikerar stadsbussarna 3, 4 och 8 hållplatsen ”Akademiska sjukhuset” på Sjukhusvägen, vid det nordvästra hörnet av Studenternas, och alla passerar Centralstationen. Dessutom stannar regionbussarna 100, 101 och 107 vid samma hållplats.

 

Kommer du med tåg kan du välja två promenadvägar. 1: Från stationshuset går du rakt fram mot Fyrisån. Vid ån tar du först vänster, går sedan över ån och vandrar slutligen söderut längs åns västra sida genom Stadsparken. 2: gå till södra änden av perrongen. När du kommit ner för trapporna går du direkt till höger. Följ gatan ner till Fyrisån och snett till vänster finns en gångbro över ån. Promenadavståndet för båda vägarna är halvannan kilometer.

 

Supportersamling: O’Learys, på Dragarbrunnsgatan 36.

 

Hammarby Fotboll på plats

 

En säkerhetsansvarig som finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se. En SLO. Kontakt till SLO på matchdag 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se.

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Uppsala för att stötta laget till tre bortapoäng.

 

Vi ber er att visa respekt för matchen; spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber er också om att inte sätta upp stickers eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid en bortapremiär – vi uppmanar till ett värdigt beteende och att ni tar hand om varandra på stan och på läktaren.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO via mail eller att ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS