toggle menu

Publikinformation: Cupfinalen på Tele2 Arena

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

I morgon, nationaldagen till ära, är det äntligen dags att spela final i Svenska Cupen. Nu på måndagskvällen har över 18 000 säkrat biljett till matchen och en riktig publikfest väntas. Titta igenom den samlade publikinformationen nedan, det rör sig bland annat om supportersamlingen på Södermalm. Läs mer nedan.

 

Generell publikinformation för Tele2 Arena finns alltid på denna länk.

 

Du som är van vid att gå på herrlagets matcher kommer att känna igen upplägget runt arenan, så i mångt och mycket är det samma. Tänk dock på att det är Svenska Fotbollförbundet som är arrangör, vilket gör att vissa bitar skiljer sig åt.

 

 

Biljetter och service

 

Matchen börjar 15.00 och entréerna öppnar 14.00. På din biljett anges vilken entré du ska använda – det beror på vilken läktarsektion du valt. Entréerna som används är samma som vid derbyn, entréerna O och P används ej samt entréerna L och N används av Häckens supportrar, rullstolar hänvisas till entré X. 

 

Om du får problem i samband med inpassering, så får du hjälp hos Ticket Info Norr på arenans norra sida, som öppnar 13.00. Se till att du har laddat ner eller skrivit ut din biljett innan du kommer till arenan. Observera att ditt säsongskort inte fungerar i entrén.

 

Förköp sker på denna länk.

 

Notera att eftersom dagens cupfinal är ett SvFF-arrangemang, så behöver all publik ha biljett. Detta gäller även knoddar, där priset för en plåt dock är rätt så symboliskt.

 

Kiosker och snabbmat hittar du på plan 4 (nedre etage) och plan 6 (övre etage) bakom de västra, östra och norra läktarna. Så även på plan 5 (mellanetage), sektion 210-224. Dessutom finns ett antal mobila enheter, som börjar sälja då entréerna öppnar. Snabbmaten stänger en kvart efter paus och kioskerna en halvtimme in i andra halvlek.

 

Souvenirförsäljning från Intersport och Bajen Premium finns på Arenatorget (inte inne på arenan). Matchdagsshopen öppnar tre timmar innan match och erbjuder ett extra stort utbud. Shopen har även öppet en timme efter att domaren blåst för full tid. 

 

Sveriges bästa matchprogram finns att köpa utanför arenan och kostar 40 kronor. Håll utkik efter veporna. Glömmer du köpa, så kan du alltid beställa här. Mer om innehållet i aktuellt nummer hittar du här på hammarbyfotboll.se inför varje hemmamatch.

 

Effektförvaring: I Gate 5, Aviici Arena (Globen) finns det en effektförvaring där du kan lämna in tillhörigheter som inte kommer in på arenan.

 

Bollservice står tjejer och killar från klubbens ungdomslag för.

 

Taket är öppet.

 

Tappat något? Då når du Stockholm Live på telefonnummer 08-600 91 00. Hittat något? Lämna det till centralvakten vid Globen Gate, Arenavägen 35.

 

Kontakt: För frågor och idéer om informationen, kontakta SLO på jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller maila evenemang@hammarbyfotboll.se. För frågor specifikt om biljetthantering, skriv till biljetter@hammarbyfotboll.se.

 

Supportersamling på Södermalm

 

Läs mer om supportersamlingen här. 

 

Vi ses på Tele2 Arena!

 

 

Foto: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS