14 april 2024

Publikinformation: Elfsborg hemma

I morgon är det dags för hemmamatch när Allsvenskan fortsätter för Bajens del hemma mot Elfsborg. I skrivande stund har upp mot 24 000 säkrat plats och här är samlad publikinformation för dig som sjunger fram Bajen på plats – avspark sker 19.10, taket på arenan är öppet och det totala väskförbudet gäller fortsatt.

Avspark: 19.10.
Entréerna öppnar: 18.00. På biljetten står vilken entré som gäller för din plats. Kom i tid för att undvika köer, kommer du mindre än en kvart innan avspark riskerar du att missa början på matchen.
Biljetter: Köper du här.

Har du säsongskort men kan inte gå – låt inte din plats stå tom!

Om du är säsongare och inte har möjlighet att gå på matchen – glöm inte att du kan skicka biljetten vidare till en vän. Läs mer här.

Här hittar du ditt digitala säsongskort.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till måndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig.

Ett förtydligande för vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Taket på arenan är öppet.

Souvenirförsäljning: Intersport och Bajen Premium har försäljning i arenaområdet inför matchen med grönvita nyheter och rea!

Supportrarnas Matchprogram köper du av säljarna utanför arenan.

Besök Bajen Bar inför måndagens hemmamatch! Klockan 16.00 slås dörrarna upp till hela Tolv Stockholm, om du är medlem i Hammarby IF FF eller har matchbiljett får du 15 procent rabatt på mat och aktiviteter.

50/50-lotterna tillbaka - nu i digitalt format. 50/50-lotteriet är ett lotteri där hälften av intäkterna går till vinstpotten, och överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet. Varje lott kostar 25 kronor. Nytt för i år är att du köper din lott med mobiltelefonen via en QR-kod som tillhandahålls av biljettförsäljaren. Köp dina lotter av våra lotterisäljare. Dessa är utspridda i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

Bajenhäftet är ett kuponghäfte fyllt med erbjudanden och säljs av Hammarbys ungdomslag. Det kommer att kosta 300 kronor och 150 kronor av dessa går oavkortat tillbaka till föreningens lag. Fem kronor per sålt häfte går även tillbaka till Samhällsmatchen och våra samhällsinitiativ. Även häftet säljs i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

All generell publikinformation för Tele2 Arena finns här.

Vi ses på plats. Forza Bajen!

Nyheter

Herr

Annons
banner
Annons
banner