ANNONS

Publikinformation: Falkenberg borta

Av Redaktionen, Publicerat för 9 månader sedan.

På måndagskvällen tar sig Hammarby an nykomlingen Falkenberg på bortaplan. Här är samlad publikinformation för dig som ska stötta Bajen på plats i Halland.

 

På denna länk finns utförlig information för dig som bortasupporter på Falcon Alkoholfri Arena – vägbeskrivning, parkering, kioskutbud för gästande publik, rullstolsplatser i anslutning till Bajen-publikens sektion med mera. Nedan följer kortfattad övrig info och en arena-översikt.

 

 

Biljetter

 

Förköpsbiljetter för vuxen på bortasektionens ståplats kostar 140 kronor och säljs på denna länk (välj “Ståplats bortastå” i menyn till höger). För barn och unga mellan 7 och 18 år är biljettpriset 80 kronor. Vid köp på arenan tillkommer en avgift på 20 kronor. Föredrar du sittplats så rekommenderar Falkenbergs FF huvudläktarens E-sektion, som ligger närmast Bajen-klackens kortsida.

 

Supporterresa och samling i Falkenberg

 

Bajen Fans arrangerar bussresa som bokas på denna länk. Väl på plats i Falkenberg samlas grönvita på Hermans. Haket har adressen Rådhustorget 3A, vilket är centralt beläget i staden.

 

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Falkenberg för att stötta laget mot tre poäng.

 

Vi ber er att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om visad respekt för varandra och matchen, och röj med värdighet. En extra vädjan att inte kasta in föremål på planen, då det förutom att orsaka skador kan innebära avbruten match.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se Det går även bra att ta kontakt innan/på/efter match.

 

Arkivfoto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS