toggle menu

ANNONS

Publikinformation: Göteborg borta

Av Redaktionen, Publicerat för 4 månader sedan.

17.30 på söndagseftermiddagen sparkas det utsålda klassikermötet med IFK Göteborg igång på Gamla Ullevi. Här är samlad publikinformation för dig som stöttar Hammarby på plats i “Götet”.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

Namn: Gamla Ullevi.
Kapacitet: Cirka 17 000.
Hammarbys tilldelade sektioner består av en ståplats (A/O) med 1500 platser, och en sittplatsläktare (B4) som rymmer 342 platser.

 

Entré: Entré 1 gäller till båda sektionerna.

 

Förköp på länk: Det återstår endast ett hundratal sittplatsbiljetter på bortasektionen, de köps via förköp här.
Biljettköp på plats: Slutsålt.

 

Matchstart: 17.30.
Entréerna öppnar: 16.00.

 

Supporterkort: Bortakortet prickas av i entrén.

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med fullt sortiment finns i anslutning till läktaren.
Betalning: Kort. Kontantfri arena.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

 

Parkering: Gott om parkeringsytor i närheten. Ullevigaraget, Valhalla, Tomtegaraget och Focus-Huset är ett par lämpliga ställen. Det finns även flertalet parkeringshus i närområdet.

 

Bussar/minibussar: Informera SLO om ni vill parkera i anslutning till bortainsläppet. Gäller i mån av plats.

 

Samlingskrog: John Scott’s Stable.

 

Hammarby Fotboll på plats: Två SLO:er och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se. Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se.

 

Tack, uppmaning och information

 

Vi ber er att visa respekt för matchen – för spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

Foto: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments