3 juni 2023

Publikinformation: Halmstad borta

För en gångs skull väntar halländsk bortamatch under sommaren, då HBK tar emot på söndagen. Här är samlad publikinformation inför ditt besök på Örjans Vall.

Arena- och biljettinfo

Namn: Örjans Vall.
Kapacitet: Cirka 10 500.

Bortasektionens placering: Norra kortsidan.
Bortasektionens kapacitet: 2300.
Entré: Bortastå.

Biljettpriser på ståplats:
Vuxen: 200 kronor.
Pensionär/student: 125 kronor.
Ungdom (födda 2011-2005): 100 kronor.

Sittplats: 250 kronor.

Förköp görs på denna länk. Förköp rekommenderas.

Matchstart: 15.00.
Entrérna öppnar: 13.30.
Supporterkort: Bortakortet prickas av i entrén.

Service

Mat och dryck: Kiosk med fullt utbud och folköl.
Betalning: Kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

Supportersamling: Bajen Fans har fixat samlingskrog till alla grönvita som vill ta en öl eller en bit mat innan matchen. The Fox and Anchor på Köpmansgatan 41 slår upp portarna 11.00.

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se eller Göran Rickmer: 070-325 88 22. SLO: 073-229 56 66.

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Halmstad för att stötta laget på bortaplan.

Vi ber er att visa respekt för matchen – för spelare, personal och motståndarsupportrar för. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr

Annons
banner
Annons
banner