toggle menu

ANNONS

Publikinformation: Varberg hemma

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Här är samlad publikinformation för dig som ska se Hammarbys hemmamatch mot Varbergs BoIS på plats på måndagskvällen. Vi vill framför allt be dig om att komma i tid, att undvika kollektivtrafik till och från match, att hålla avstånd – och att även på ett trevligt sätt påminna varandra att göra det på läktare och i gångar. Matchen börjar 19.00 och entréerna öppnar 18.00.

 

 

Arena och biljetter

 

Matchstart: 19.00
Entréerna öppnar: 18.00
Publikkapacitet: 10 003 åskådare.
Biljettkassor/service: Ticket Info Norr (Entré D).

 

 

Till och från arenan

 

Hammarby Fotboll rekommenderar att i största mån försöka att undvika kollektivtrafiken till och från arenan och istället hitta mer smittsäkra färdsätt. Kommer man från Södermalm är en klassisk promenad över Skanstullsbron att rekommendera. Tar man bilen har Tele2 Arena ett garage med stor kapacitet. Andra färdsätt är att cykla eller ta en elscooter, men ha då i åtanke att man inte får ta med hjälm in på arenan, och att inte alla elscootertyper går att parkera utanför eller i närområdet.

 

 

Entré och biljett

 

Biljetterna kommer att finnas för nedladdning i Stockholm Live-appen, läs mer här. Vid entrén ber vi dig ha biljetten redo för skanning, detta för att förebygga köbildning och för att man smidigt ska kunna ta sig in på arenan. Om du inte får fram din biljett i Stockholm Live-appen eller upplever något annat problem med biljetten hänvisar vi dig i första hand kontakta Stockholm Live på app@stockholmlive.com eller komma till Ticket Info Norr vid entré D på arenan.

 

 

Service och säkerhet

 

Förebyggande smittskyddsinformation

 

Svensk fotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik i våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

 

 • Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk
 • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på
 • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
 • Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person
 • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering
 • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls
 • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan
 • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten
 • Hosta eller nys i armvecket
 • Undvik handskakningar och omfamningar
 • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel
 • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget

 

 

Övrig säkerhetsinformation

 

Vi ber som vanligt också publiken om att respektera varandra och spelet på planen. Framförallt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

 

– Bangers
– Inkastade föremål
– Okontrollerad/olaglig pyroteknik
– Bråk på och utanför arena

 

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

 

Rökning: Inte tillåten i samband med match.

 

Dessa föremål är ej tillåtna att ta med in: Väskor större än 40 x 40 x 20 centimeter. Glas, burkar, aluminiumflaskor. Laserpennor. Selfiepinnar. Drönare. Skjutvapen, knivar eller vapen av något slag. Alkohol. Olagliga droger. Skateboards, hoverboards eller andra personliga fritidsfordon. Djur (som inte hjälper gäster med funktionshinder). Alla enheter som kan störa publik eller arrangemang. Hjälmar. Masker (som inte avser att förhindra smittspridning). Projektiler som frisbees eller fotbollar. Aerosolburkar. Pyroteknik. Synliga obscena, oanständiga eller olämpliga kläder. Stora paraplyer och/eller golfparaplyer (det finns ingen organiserad förvaring; små är tillåtna). Stativ eller annan professionell kamerautrustning samt videokameror eller annan utrustning avsedd för video- och/eller ljudinspelning (systemkameror får tas med in för privatbruk, så länge det inte stör andra besökare).

 

 

 

Service

 

Souvenirer: Intersport finns på plats på Arenatorget, med ett utbud av Bajensouvenirer.

 

Personal: SLO finns på plats som kan kontaktas bland annat för synpunkter och idéer under arrangemanget, och för framtida önskemål. Publikvärdar finns i vanlig ordning på plats på och vid alla läktare med publik, och dessa kan kontaktas för hjälp och info.

 

Mat och dryck: Kiosker finns öppet för köp av mat (exempelvis wrap, falafel, pastasallad, korv etc) samt givetvis dryck. Fast food finns även öppet för dryck samt en utökad meny med varm mat från grillen.
För kännedom så är den enkla skillnaden mellan en kiosk och fast food på Tele2 Arena att fast food erbjuder grillat kött medans kioskerna inte gör det.

 

Nyheter på matfronten kommer att finnas på enheterna vid 306 och 104, där Black Schack serverar både kött och vegetariskt. Meny: Pulled pork sandwich, pulled aubergine sandwich, hot dog, hot dog royal.

 

 

Taket är öppet.

 

Borttappat/upphittat
Om du har tappat något på Tele2 Arena kontaktar du Stockholm Live på telefonnummer 08-6009100.
Om du har hittat något kan du lämna till centralvakten vid Globen Gate, Arenavägen 35.

 

Kontakt
För frågor och idéer om informationen, kontakta ansvarig SLO: slo@hammarbyfotboll.se
För frågor specifikt om biljetthantering, kontakta biljettansvariga: biljetter@hammarbyfotboll.se

 

För generella synpunkter, kontakta: evenemang@hammarbyfotboll.se

 

 

Varmt välkommen till Tele2 Arena på måndagskvällen!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments