toggle menu

Publikinformation: Vittsjö hemma

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Snön är visserligen inte borta men sommaren är på väg – vi har längtat allihop och i morgon är det äntligen dags för damallsvensk premiär mot Vittsjö på Tele2 Arena! Under lördagen passerades 6000 sålda biljetter till matchen, och vi ber dig notera att dess avsparkstiden är 15.30. Och även att titta igenom den samlade publikinformationen nedan. Det rör sig bland annat om supportersamlingen på Södermalm och att taket denna helg är stängt.

 

 

Generell publikinformation för Tele2 Arena finns alltid på denna länk.

 

 

Biljetter och service

 

Matchen börjar 15.30 och entréerna öppnar 14.30. På din biljett anges vilken entré du ska använda – det beror på vilken läktarsektion du valt. Om du får problem i samband med inpassering, så får du hjälp hos Ticket Info Norr på arenans norra sida.

 

Förköp sker på denna länk.

 

Kiosker och snabbmat hittar du på plan 4 (nedre etage), bakom västra och norra läktarna.

 

Souvenirförsäljning finns på Arenatorget (inte inne på arenan). En matchdagsshop öppnar tre timmar innan match och erbjuder ett extra stort utbud. Shopen har även öppet en timme efter att domaren blåst för full tid. Där kan du bland mycket annat såklart lägga rabarber på säsongens allsvenska matchkollektion.

 

Supportergrupper säljer souvenirer vid klacksektionerna – bakom kortsidans nedre etage.

 

Supportersamling: Promenad till arenan med avgång från Nackastatyn lite efter 14.00, via Kanalplan och Skansbron (den lilla nedre bron) och upp via Gullmarsplan. Stor samling på Charles Dickens från 11.00. Därifrån avgår en glad skara vid cirka 14.00.

 

 

Foto: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS