toggle menu

Så gick det i helgens övriga matcher

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

HTFF vann hemmamötet med Sylvia inför 232 på Hammarby IP; 2-1 efter ledningsmål av Ibrahima Fofana och sent avgörande signerat inbytte Isak Vural. Man är med det ett av fem gäng i Ettan Norra som spelat ihop nio poäng på de fyra inledande omgångarna. P19 fick å sin sida målskyttet att lossna i 4-0-vinsten mot GAIS medan futsalherrarna föll med samma marginal i första semifinalen borta mot Örebro SK. Nedan berättar tränarna om de två sistnämnda matcherna.

 

– Vi har en otursminut där vi släpper in tre mål, som avgör matchen. ÖSK är ett bollskickligt lag där den individuella spetsen avgör och nu hade de marginalerna på sin sida. Ny match på torsdag och vi har fullt fokus på den, säger futsalherrarnas tränare Daniel Blanco om 1-5-förlusten i första semifinalen.

 

Matchfakta finns här. Köp biljett till torsdagens hemmamöte på denna länk!

 

– Vi svarar för en ganska stabil insats rakt igenom. Vårt försvarsspel är präglat av disciplin och koncentration. Anfallsspelet är lite bättre än tidigare, liksom effektiviteten och därav gör vi fyra mål, berättar P19-tränare Fredrik Samuelsson om 4-0-vinsten mot GAIS.

 

Matchfakta finns här och tabellen här. På söndag 16.00 väntar hemmamöte med Malmö FF.

 

 

F19-laget spelade inte i helgen – men notera här att hemmaderbyt mot Djurgården på Hammarby IP är flyttat till i morgon onsdag, med avspark klockan 19.30.

 

 

Foto: Anders Ögren

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS