toggle menu

ANNONS

Så ser du Bajen-Lech Poznań

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

SportExpressen har som bekant köpt rättigheten till hela kvalspelet, vilket inbringar viktiga pengar till Hammarby Fotboll i dessa tider. För att köpa och se kvällens match via sportexpressenplay.se behöver du ett konto på plattformen. Gå via länken i artikeln nedan och läs mer.

 

Observera att det kommer att vara ett stort intresse för att se matchen. För att du ska få rätt upplevelse med tittandet uppmanar därför SportExpressen att både göra ditt köp i väldigt god tid före samt starta sändningen så tidigt som möjligt. Sändningen drar igång redan klockan 18 med ett matigt uppsnack inför avsparken timmen senare.

 

Gå in via den här länken – därefter kan du välja att antingen köpa matchen enskilt som PPV (139 kronor) eller skaffa ett månadsabonnemang (299 kronor). Det är ingen bindningstid med abonnemanget och allt som sänds på plattformen ingår (som bland annat innefattar damernas matcher i Elitettan). Vid PPV-köp kan du antingen betala med betalkort eller via swish. För köp av abonnemang gäller endast betalkort.

 

Har du några tekniska funderingar? Kika gärna in på SportExpressen Plays vanliga frågor via länken här så kanske du hittar svaret. Om inte tas övriga frågor via mail på kontakt@staylive.se.  

 

Foto: Bildbyrån

 

ANNONSER

Comments

comments