ANNONS

Så ser du söndagens grönvita matcher

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

Det är inte vilken söndag som helst som vankas. Historiens längsta försäsong är snart till ända och för båda våra A-lag är det hemmapremiärer som står på schemat, tyvärr utan publik. Till årets säsong har både Allsvenskan och Elitettan som bekant fått nya rättighetsinnehavare när det gäller tv-sändningarna i form av Dplay (Discovery) respektive SportExpressen Play. För futsalens del sänds den andra och avgörande semifinalen hemma mot IFK Uddevalla gratis i SFL Live-appen. Du hittar samtliga länkar du behöver nedan.

 

Allsvenskan

För att se Hammarbys matcher, och övriga matcher i Allsvenskan, är det abonnemangsalternativet Total du ska välja hos Dplay. Du betalar antingen från månad till månad (349 kr/månad) eller tecknar ett tolvmånadersabonnemang (299 kr/månad). För varje abonnemang som tecknas via bilden nedan utgår en fin ekonomisk ersättning till Hammarby Fotboll.

 

 

Elitettan

För att följa Hammarbys säsong i Elitettan gäller sportexpressenplay.se – antingen med ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

SFL

Ett uddamålsunderläge ska vändas hemma i Eriksdalshallen och för att följa den avgörande drabbningen behöver du ha SFL Live-appen, som finns att ladda ner i App Store eller Google Play. Behöver du hjälp att komma igång, så finns info på denna länk.

 

Vi vill också passa på att slå ett extra slag för futsallagets egna sidor på Facebook och Instagram, där du får lära känna fjolårets SM-silvermedaljörer lite extra och alltid får senaste nytt kring laget.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS