toggle menu

ANNONS

Samtliga pristagare från Bajengalan 2022

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

För en vecka sedan anordnades årets upplaga av Bajengalan inne på Arenavägen 75. Drygt 600 inbjudna personer deltog, med allt från klubbrepresentanter och samarbetspartners till ideellt arbetande kring lagens matchdagar, med en trerättersmiddag på menyn. Sedan var det dags för livemusik, eftersläpp för supportrar och kungörande av Årets spelare samt baljor och priser till klubbens partners. Nedan hittar du samtliga pristagare från kvällen. Stort tack till alla som kom och rundade av året!

 

Årets Samhällsmatchhjälte: Biniam Kahsai

 

Matchorganisationens stora pris: Kent van Brakel och Jasna Marcus

 

Årets partneraktivering: Köket & Gården (Gameshowen, mottogs av Stefan Mattsson)

 

Priset för Årets Sponsoraktivering går i år till en partner som på ett mycket roligt, folkligt, säljande och innovativt sätt verkligen lyckats i kommunikationen kring sina produkter och tjänster ut i Bajenland och in till många Hammarby-familjer, budskapet är hållbart med allas hälsa i fokus. Budskapet riktas till den givna målgruppen Bajensfären som alltid är grön och vit, en familj som alltid kämpar precis som Köket & Gården – För den Gröna Saken! Vinnare är Hammarbys Huvudpartner Köket & Gården!

 

Årets partnerengagemang: SP Office (Bajen Premium, mottogs av Magnus Kerwander)

 

Priset för Årets Partnerengagemang går till en partner som sedan år 2018 ingick ett nytt partnerskap med en ny inriktning med klubben, efter att man varit en partner under otroliga 25 år. Denna partner har på ett mycket strategiskt och långsiktigt arbetssätt lyckats skapa stor framgång! Inom ett nära samarbete med klubben har man envist arbetat för att skapa största upplevelse och värde för klubbens följare och supportrar. Sortimentet som erbjuds är vida populärt och uppskattat. Varorna har över tid vuxit i antal och finns i dag inom en bred produktkategori såsom heminredning, accessoarer, kök, fritid, mode med flera. I samarbete med klubben har SP Office/Bajen Premium lyckats öka de ekonomiska intäkterna som i dag är på en imponerande nivå.

 

Årets Partner: Intersport (mottogs av Annika Lundell och Aciro-Emilia Didi)

 

Priset för Årets Partner går i år till en partner som i mer än tio år troget vandrat vid vår sida. Nyligen skrevs ett nytt fyraårsavtal plus option på ytterligare två år mellan oss. Årets pris för Årets Partner grundar sig i att samarbetet under lång tid för oss båda starkt har utvecklats i en mycket positiv riktning. Under pandemin tog man ett stort ansvar och stod fast. Nu när väl alla restriktioner har hävts och släppts har det etablerats en härlig nybyggaranda mellan oss där vi gemensamt varje dag, vecka och månad överträffar budgeter och gemensamma mål. Vår partners organisation och dess dagliga ”service minded”, flexibla och hårt arbetande personal ska hyllas och applåderas. De finns där för oss alla i vardagen och på alla matchdagar, i butik och vid Nya Söderstadion! Under 2022 kommer vi att gemensamt nå den största omsättningen och vinsten inom affärsområdet merchandise i klubbens historia. Med det sagt når i år klubben, inom vårt samarbete, den högsta omsättningen inom sport merchandise för någon idrottsklubb i Sverige!

 

Assisterande materialförvaltare Axel Hägglund mottog ett särskilt pris från herrtruppen.

 

Som vanligt hölls också en auktion i början av galan, där Hammarby Fotboll och dess budvinnande partners denna gång drog in 275 000 kronor till förmån för UNHCR och flyktingoffren i kriget i Ukraina. Nedan ser vi föremålen och dess nya ägare.

 

 

 

 

 

 

Årets mål: Emilia Larsson

 

Årets mål: Nahir Besara

 

Bajen Fans pris Årets Bajenvrak: Jonas Myrstedt (utdelat av Kalle Strandberg)

 

Årets spelare: Matilda Vinberg (i Australien för att A-landslagsdebutera, foto: Kenta Jönsson)

 

Årets spelare: Nahir Besara

 

 

Foto där inget annat anges: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments