ANNONS

Säsongskort 2021 - förnyelseperioden startar den 19 januari klockan 13.00

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 2 veckor sedan.

Snart är det dags att förnya ditt säsongskort! På tisdag den 19 januari klockan 13.00 startar förnyelseperioden och pågår fram till 1 mars. 

 

Förnyelsen görs på AXS.se
Förnyelsen av säsongskort kommer likt förra året att göras via AXS.se (samma sajt som där lösbiljetter säljs). Du som under förra året hade säsongskort har nu möjlighet att förnya det inför årets säsong, detta oavsett om du har ansökt om återbetalning för 2020 års säsongskort eller inte. Notera att det är separata AXS-hemsidor och inloggningsuppgifter för damerna och herrarnas säsongskort. Saknar du inloggningsuppgifter så klickar du på glömt lösenord och fyller i mailadressen som du har kopplat till ditt AXS-konto.

 

Förnya säsongskort HERR


Förnya säsongskort DAM

 

Sajterna där du förnyar ditt säsongskort är inaktiva fram till 19 januari klockan 13.00 och du kan därför inte se din säsongskortsreservation innan dess.

 

Priserna för årets säsongskort kommer att vara detsamma som förra året, du hittar dom här.

 

Tidsplan säsongskort 2021

 

NYTT FÖR I ÅR

 

Kösystem för herrarna

Som resultat av att vi nådde taket och sålde slut på 16 000 säsongskort 2020 lanserar vi inför denna säsong ett kösystem för nyförsäljning i ett steg mot att förenkla säsongskortsförsäljningen för alla. Efter förnyelseperioden av säsongskorten till Allsvenskan 2021 kommer de säsongskort som inte förnyas bli tillgängliga för alla supportrar precis som vanligt och går då i första hand i turordning till de som ställt sig i kön. När alla som har ställt sig i kön har fått möjlighet att köpa säsongskort kommer vi att till öppen försäljning av de säsongskort som eventuellt finns kvar. Lansering av kösystemet kommer att ske under februari månad och då kommer även mer detaljerad information om vad som gäller.

 

Ingen möjlighet att lägga till platser under förnyelseperioden för herrarna

I och med att vi sålde 16 000 säsongskort för herrarna förra säsongen så finns det inför detta år ingen möjlighet att lägga till säsongskortsplatser under förnyelseperioden. Tidigare år har du som säsongskortsinnehavare fått möjlighet att lägga till sittplatser i direkt anslutning till de platser du har redan under förnyelseperioden. I och med att vi nu sålt maxantalet säsongskort så finns den möjligheten inte kvar utan det går endast att förnya de antalet man har sen innan.

 

Eventuell återbetalning under säsongen

Än så länge vet vi inte exakt hur säsongen 2021 kommer att se ut med publik på plats på våra arenor. Om det är så att matcher kommer att spelas utan publik kommer vi under året att erbjuda återbetalning för de säsongskortsinnehavare som önskar. Exakt hur den processen kommer att se ut är inte fastställd men du kommer under året inte att behöva vänta tills säsongen är slut för att få tillbaka pengarna ifall delar av säsongen spelas utan publik. Detta gäller inte de gratisbiljetter som säsongskortsinnehavare får till Svenska Cupen. 

 

Mer information kommer att skickas ut till alla säsongskortsinnehavare när vi närmar oss förnyelsestart. Har du frågor redan nu, tveka in att kontakta oss på biljetter@hammarbyfotboll.se.

ANNONSER

Comments

comments