toggle menu

ANNONS

Säsongskort 2022: Förnyelseperioden startar 18 januari

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 månad sedan.

Från och med 18 januari kommer du att kunna förnya ditt säsongskort över 2022. Det gäller för såväl herrarnas som damernas allsvenska säsonger. Förnyar du ditt säsongskort innan den 31 januari får du dessutom gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen på köpet.

 

Förnyelseperioden sträcker sig fram till den 27 februari, och därefter följer platsbytardagar. Efter att förnyelseprocessen är avklarad är det först dags för dig som står i vår säsongskorts-kö att bli erbjuden platserna som finns tillgängliga, innan vi slutligen släpper upp till allmän försäljning. Alla datum att hålla reda på hittar du längre ned i artikeln.

 

Totalt såldes det 15 043 säsongskort till herrarnas matcher och 1236 till damernas matcher under 2021, året då vi äntligen fick välkomna er tillbaka till våra läktare – även om det var väldigt ovisst inför säsongen hur allt skulle bli.

 

Priser säsongskort 2022

 

Priserna för säsongskort till Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan 2022 hittar du på arenakartorna här under. Vad gäller herrarnas säsongskort är det inga större skillnader prismässigt jämfört med föregående år. För damernas del har priserna justerats upp med anledning av bland annat låg platstillgång och hög efterfrågan, samt att det spelas ytterligare två seriematcher då OBOS Damallsvenskan utökas från 12 till 14 lag.

 

– Att intresset för vårt damlag har ökat drastiskt de senaste åren har väl gått få förbi och med vår fortsatta satsning mot toppen kommer biljettintäkterna vara väldigt viktiga. Vi har justerat våra priser uppåt för att reflektera det attraktionsvärde laget har, men de som förnyar sitt säsongskort från 2021 kan behålla sitt gamla pris ett år till. Det enda som tillkommer är kostnaden för de två extra matcherna som spelas 2022 i och med fler lag i serien, säger biljettansvariga Matilde Tamm.

 

Priser: Tele2 Arena (Allsvenskan)

 

Priser: Hammarby IP (OBOS Damallsvenskan)

Viktiga datum att hålla koll på:

18 januari-27 februari: Förnyelseperiod 
1-2 mars: Platsbytardagar 
4-10 mars: Köplatsdagar
11-31 mars: Nyförsäljning

 

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS