toggle menu

ANNONS

Säsongskort 2023 – förnyelseperioden startar 10 januari

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 6 månader sedan.

Årets säsong avslutades för ett par veckor sedan och efter nyår är det dags att höja blicken mot fotbollsåret 2023. Startskottet i förberedelserna för dig som följer våra matcher på plats är förnyelsen av säsongskortet och förnyelseperioden sträcker sig från 10 till 31 januari. Här följer info kring hålltiderna för säsongskortsförsäljningen 2023. 

 

2022 blev ett starkt år på flera plan för Hammarby Fotboll. Herrlaget ordnade Europaplats och damlaget gjorde sin starkaste säsong sedan 2004. Vi gjorde flera stora spelarförsäljningar och sponsorintäkterna var de högsta någonsin. Dessutom bräckte vi nytt publikrekord i Allsvenskan och slog vår egen snittpubliksiffra för damlagets hemmamatcher. Det blev även SM-guld för P19 och F17, medan vi aldrig tidigare haft så många spelare i vårt utvecklingsblock som vi har nu. Hammarby Fotboll mår bättre än någonsin och stor del i det har den fantastiska uppslutningen från klubbens supportrar.   

 

Nu står snart en ny säsong för dörren och därmed är det dags att börja planera för att förnya säsongskorten till Allsvenskan för herrlaget och OBOS Damallsvenskan för vårt damlag.  

Här är allt du behöver veta inför förnyelsen av ditt säsongskort till säsongen 2023.  

 

 

Förnyelse av säsongskort startar 10 januari 2023

Den 10 januari 2023 kan du som haft säsongskort föregående säsong förnya din plats att gälla även nästa säsong, för herrarnas respektive damernas hemmamatcher. Du har fram till den 31 januari på dig att betala ditt säsongskort innan det släpps till försäljning. 

I och med att budgetarbetet inför 2023 fortfarande pågår kommer priserna för säsongskorten att sättas i mitten av december och vi meddelar självklart då vilka priser som gäller.  

Här under följer hålltider för hela säsongskortsperioden och vad de olika säljintervallerna innebär.  

 

 

Hålltider för säsongskort (herr)  

 

10 januari – 31 januari: FÖRNYELSE 

Förnyelse av säsongskort sker under den här perioden. Då har du möjlighet att betala för dina platser från föregående säsong samt byta plats bland de platser som är lediga på arenan. I och med att vi slagit i taket och sålt 16 000 säsongskort, vilket är vår maxkapacitet, finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning under förnyelsen.  

 

Enda sättet att få chans att köpa fler säsongskort är att ställa sig i säsongskortskön, eller att invänta nyförsäljning. De platser som eventuellt inte blir förnyade släpps först till dem i säsongskortskön och därefter till nyförsäljning.  

 

2 februari – 3 februari: PLATSBYTARDAGAR 

Platsbytardagar är till för dig som förnyat ditt säsongskort (med möjlighet att byta till plats till stolar som ej blivit förnyade). I det här läget kan man inte lägga till fler platser utan endast byta de platser som du redan förnyat och betalat.  

 

6 februari – 7 februari: KÖFÖRSÄLJNING 

Tilldelning av platser för dig som står i vår säsongskortskö. Tilldelning av platser sker i turordning – läs mer här

 

13 februari – 6 mars: NYFÖRSÄLJNING  

Nyförsäljning för dig som inte haft säsongskort tidigare eller stått i kö för säsongskort. Om vi sålt 16000 säsongskort under förnyelse och vid tilldelningen av kö-platser utgår nyförsäljningen.  

 

 

Det här ingår i säsongskortet till Allsvenskan 2023

 

  • 15 hemmamatcher i Allsvenskan 
  • De två inledande hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel 
  • Medlemskap i Hammarby IF FF 

 

Det innebär att du får totalt 17 matcher i säsongskortet 2023.  

 

Svenska Cupens gruppspel 

Hammarby har avancerat till gruppspel i Svenska Cupen och kommer spela två hemmamatcher under våren på Tele2 Arena. För dig som förnyar din säsongsplåt ingår dessa matcher, där du också är garanterad din säsongskortsplats.   

 

Medlemskap i Hammarby IF FF 

Som tidigare ingår medlemskap i Hammarby IF FF när du köper säsongskort till matcherna i Allsvenskan 2023. Medlemskapet ger dig rösträtt på föreningens högst beslutande organ, årsmötet, liksom stående inbjudan till våra medlemsmöten som arrangeras två gången per år.  

En av förmånerna som medlem är också förköpsrätt till de stora matcherna under året. I år blir förköpsmöjligheten extra viktig i och med att det blir kvalspel till Europa Conference League.  

 

 

Hålltider för säsongskort (dam)  

 

10 januari – 31 januari: FÖRNYELSE 

Förnyelse av säsongskort sker under den här perioden. Då har du möjlighet att betala för dina platser från föregående säsong samt att byta plats bland de platser som är lediga på arenan.   

 

2 februari – 3 februari: PLATSBYTARDAGAR 

Platsbytardagar är till för dig som förnyat ditt säsongskort (med möjlighet att byta till plats till stolar som ej blivit förnyade)  

 

13 februari – 6 mars: NYFÖRSÄLJNING  

Nyförsäljning för dig som inte haft säsongskort tidigare.  

 

 

Det här ingår i säsongskortet till OBOS Damallsvenskan 2023  

  • 13 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan 
  • De två inledande hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel 

 

Det innebär att du får totalt 15 matcher i säsongskortet 2023.  

 

Svenska Cupens gruppspel 

Hammarby har avancerat till gruppspel i Svenska Cupen och kommer spela två hemmamatcher under våren på Hammarby IP. För dig som förnyar din säsongsplåt ingår dessa matcher, där du också är garanterad din säsongskortsplats.   

 

 

Inget säsongskort 2022 men vill köpa för 2023?  

Herrarnas säsongskort är för närvarande fullbokade då vi sålde 16000 säsongskort 2022, vilket är maxantalet säsongskort vi säljer. Om du inte hade säsongskort 2022 kan du ställa dig i vår säsongskortskö. Ifall det blir platser som inte förnyas kommer tilldelning av platser ske först till de som står i kön, vilket sker i tur och ordning.  

 

Vill du inte stå i kö får du hoppas att det finns platser kvar när till nyförsäljningen. Den startar endast om vi inte sålt samtliga 16 000 säsongskort under fönyelse- samt kö-perioden.  

 

Till damernas matcher kommer nyförsäljningen påbörjas senast den 13 februari. Så om du saknar säsongskort från 2022 gäller det att vara på hugget när försäljningen börjar den 13 februari!  

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS