toggle menu

ANNONS

Säsongskort 2023: Priser och platsöversikt

Av Redaktionen, Publicerat för 9 månader sedan.

Den 10 januari börjar förnyelseperioden för säsongskorten till OBOS Damallsvenskan och Allsvenskan. Priserna för själva säsongskorten är oförändrade, men nytt för 2023 är att det tillkommer en avgift på 50 kronor om du önskar få säsongskortet hemskickat som plastkort. AXS har också valt att höja sin serviceavgift till 110 kronor.

 

Priserna för säsongskort 2023

Hammarby Fotboll gör ingen prishöjning till säsongen 2023, priserna för själva säsongskorten är alltså desamma som 2022.

 

Du väljer om du vill ha säsongskort med eller utan plastkort

Nytt för i år är att du kan välja att köpa säsongskort inklusive plastkort eller välja att endast ha ditt säsongskort digitalt. Det fysiska plastkortet är förvalt vid säsongskortsköpet och du måste aktivt klicka ur det om du endast vill ha det digitala. Låter du det fysiska säsongskortet vara markerat tillkommer en avgift på 50 kronor, detta på grund av distributionskostnader. Det gäller för samtliga säsongskort under samma konto, har du fyra säsongskort behöver du alltså köpa till plastkort för samtliga fyra. Likt tidigare år finns säsongskortet alltid tillgängligt digitalt på AXS hemsida.

Detta gäller för såväl säsongskort till Allsvenskan som OBOS Damallsvenskan.

 

Höjd serviceavgift

AXS har för kommande år valt att höja sin serviceavgift till 110 kronor per säsongskort. Hammarby Fotboll har valt att hålla priserna för själva säsongskorten oförändrade. Detta gäller för såväl säsongskort till Allsvenskan som OBOS Damallsvenskan.

 

Priser och platsöversikt för säsongskort till Allsvenskan 2023

 

Vad ingår i säsongskortet för Allsvenskan?

– Entré till samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2023.

 

– Båda hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel ingår för dig som förnyar ditt säsongskort. Nytt för i år är att ditt säsongskort är laddat med samma plats som du kommer ha under Allsvenskan. Du behöver alltså inte aktivera dessa biljetter vilket varit fallet tidigare år.

 

– Förtur till lösbiljettköp för utvalda allsvenska matcher under säsongen om du vill köpa biljetter till vänner och familj. I år blir förköpsmöjligheten extra viktig i och med kvalspelet till Europa Conference League.

 

– Medlemskap i Hammarby IF FF för 2023.

 

 

Priser och platsöversikt för säsongskort till OBOS Damallsvenskan 2023

 

Vad ingår i säsongskortet till OBOS Damallsvenskan?

 – Entré till samtliga 13 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan 2023.

– Båda hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel ingår för dig som förnyar ditt säsongskort. Nytt för i år är att ditt säsongskort är laddat med samma plats som du kommer ha under säsongen. Du behöver alltså inte aktivera dessa biljetter vilket varit fallet tidigare år.

 

Se hålltider inför förnyelseperioden här

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS