toggle menu

Säsongskortsrekord – mitt i pandemin

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Trycket på säsongskorten till damernas allsvenska återkomst var så stort att nysläppet öppnade i förtid. Efter mindre än ett dygn är det svenska rekordet redan slaget.

– Det är svårt att ta in. Tänk hur det hade sett ut om vi inte hade en pandemi som bromsade oss, säger biljettansvariga Josefine Gasslander.

 

På tisdagsmorgonen passerades 600 säsongskort till damernas matcher i OBOS Damallsvenskan på Hammarby IP 2021. Sannolikt den bästa siffran i svensk historia.

 

– Vi kan ju inte vara helt säkra men vi har grävt i de arkiv som finns att gräva i, vänt på de stenar som finns att vända. Vi har pratat med EFD och försökt komma i kontakt med de klubbar vi misstänker kan ha sålt mycket vid tidigare tillfällen och hittills har vi inte hittat några som överträffar Hammarbys tidigare rekord på 503 sålda. Det är redan passerat med god marginal. Det är ju brukligt att ange nuvarande siffra i en sådan här artikel men vi nöjer oss med att konstatera att vi passerat 600 för försäljningen går så bra att en exakt siffra blir inaktuell innan artikeln ens är publicerad. Man får hålla koll på hemsidans barometer för senaste siffrorna, säger Josefine Gasslander och tillägger:

 

– Det finns inga noteringar om att någon någonsin sålt fler, men samtidigt är vi ju inte helt säkra så om någon klubb där ute vet med sig att de sålt fler kort något år så är det ju bara att höra av sig och styrka det så får vi ett nytt rekord att slå.

 

2020 sålde Hammarby 430 säsongskort till Hammarby IP.

 

Klicka här för att köpa säsongkort!

ANNONSER

Comments

comments