Sefina Pantbank förlänger samarbetet med Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Sefina Pantbank förnyar, förlänger och fördjupar samarbetet genom att teckna ett nytt treårsavtal som officiell partner till såväl damerna som herrarna.

 

Sefina som varit en större partner till Hammarby Fotboll under de senaste fyra år har valt att förnya och förlänga sitt avtal med klubben. Sefina har tecknat ett nytt långsiktigt avtal med både damer och herrar och blir nu officiell partner till båda lagen i ytterligare tre år. Sefina kommer att synas på båda Hammarbys representationslags matchdräkter på platsen ovan spelar namnet på ryggen. 

 

Sefina Pantbanks VD Nils Klevmarken:

– Vi anser att samarbetet med Hammarby under de senaste fyra åren har varit mycket lyckosamt för Sefina och för vårt varumärke. Vi har delar av vår operativa verksamhet i form av butiker naturligt placerade i Bajenland och varumärket erhåller via Hammarby en mycket intressant exponering, där vi får en god möjlighet att kommunicera ut våra olika produkter och tjänster.

 

– Hammarby Fotboll har även ett värdefullt och genomtänkt samhällsengagemang och värdegrundsarbete som tilltalar oss och går i linje med Sefinas värderingar. Att även fortsätta som större partner till Hammarbys damer känns bara helt naturligt, nu när Hammarbys herr- och damverksamhet sedan januari 2017 ingår i samma organisation och båda lagen spelar i sina högsta serier.

 

Peter Kleve, föreningschef i Hammarby IF FF, är mycket glad över samarbetet med Sefina och menar att det är glädjande att damerna kan attrahera Sefina under de närmaste tre åren som officiell partner, något som betyder väldigt mycket i arbetet att långsiktigt etablera damlaget som ett stabilt och framgångsrikt allsvenskt lag.

 

 Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist:

– Nu visar vi att långsiktiga samarbeten mellan klubben och våra partners bär frukt. Det är långsiktighet i vårt kompanjonskap som ger bäst effekt för båda parter. Sefina har varit en mycket viktig partner för oss, där vårt gemensamma samarbete startade redan i Superettan. Det är såklart fantastiskt kul att Sefina varit med på vår resa under fyra år fram till i dag, och nu valt att fortsätta som officiell partner till klubben.

 

– Vi visar även via samarbetet med Sefina att samverkan mellan dam och herr fungerar under en organisation, och att vi kan nyttja och erbjuda våra partners den spännande synergi som nu skapas mellan våra båda representationslag.

 

Sefina är Nordens största pantbank och har funnits sedan 1884. Idag är vi närmare 95 medarbetare med tjugo kontor runt om i Sverige och huvudkontor i Stockholm. Sedan 2010 ägs Sefina av det amerikanske företaget Dollar Financial Group.

 

Sefina står för “Secure Finance”, vilket betyder säkra tillgångar. Vår affärsidé bygger på att vi lånar ut pengar mot säkerhet, så kallade pantlån. Det innebär att du kan komma till oss med dina värdeföremål, få dem värderade och låna pengar på det varan är värd. Vi behåller din vara som en pant –en garanti på lånet – tills du löser ut din vara igen.

UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Hemsida_Square_600x600
Mob_synsam
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Boxbanner1
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Hemsida_600x600
Golfsouth
600x600_banner
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS