ANNONS

Sefina Pantbank utökar samarbetet – blir huvudpartner till Hammarby Fotboll

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 vecka sedan.

Sefina Pantbank förlänger och fördjupar sitt samarbete med Hammarby Fotboll och blir huvudsopnsor till våra representationslag. Sefina är en mycket uppskattad och aktiv partner till klubben sedan 2014, som alltså nu kraftigt kliver upp i nivå från officiell partner till huvudpartner och fortsätter därmed ha Bajens rygg i ytterligare fyra år.
– Deras engagemang i Hammarby Fotboll är viktigt och det bidrar starkt till klubbens fortsatta utveckling både på och vid sidan av fotbollsplanen, säger Lama Abuiseifan, key account manager på Hammarby Fotboll.

 

Mathias Stjernlöf, marketing manager på Sefina Pantbank:
– Vi ser väldigt mycket fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete tillsammans genom att nu kunna etablera ytterligare fyra år och ta klivet upp som huvudpartner till både dam- och herrlaget. Hammarbys hårda jämlikhetsarbete och samhällsengagemang är viktigt för fotbollsvärldens utveckling och det är viktigt för oss att stötta det initiativet. Dessutom är klubbens supportrar utan tvekan de mest engagerade fotbollssupportrarna i Sverige och att få vara en del och bidra till det engagemang är fantastiskt.

 

 

Lama Abuiseifan, key account manager på Hammarby Fotboll, om det nya avtalet:
– Sefina Pantbank är en otroligt viktig partner till oss som i alla lägen väljer att ”ha vår rygg” – nu som huvudpartner. Etableringen av varumärket V.I.B (”Very Important Bajare”) har varit väldigt framgångsrikt och jag är övertygad om att fansen runtom är väl medvetna om den lojala ställning Sefina Pantbank har som samarbetspartner till klubben. Sefina och Hammarby har haft ett nära samarbete under sju år, den långsiktigheten har bidragit till en djup etablering i Bajenland och att vi båda vuxit och utvecklats tillsammans.

 

– Deras engagemang i Hammarby Fotboll är viktigt och det bidrar starkt till klubbens fortsatta utveckling både på och vid sidan av fotbollsplanen. Sefina Pantbank är också engagerade i Samhällsmatchen och värdesätter klubbens samhällsengagemang och arbete för jämlikhet, avslutar Lama.

 

Sefina Pantbank erbjuder bland annat en ”V.I.B-ränta” i samtliga butiker och online på 2,75% (ordinarie 3,95%) på nya lån. Detta erbjudande är exklusivt för alla V.I.B:are och går ej att ta del av för övriga.

 

Läs mer om konceptet samt hur du kan bli en “Very Important Bajare” också på vib.sefina.se.

 

 

Om Sefina Pantbank

Sefina är Nordens största pantbank och har funnits sedan 1884. Idag är vi närmare 95 medarbetare med tjugo kontor runt om i Sverige och huvudkontor i Stockholm. Sedan 2010 ägs Sefina av det amerikanske företaget Dollar Financial Group.

 

Sefina står för “Secure Finance”, vilket betyder säkra tillgångar. Vår affärsidé bygger på att vi lånar ut pengar mot säkerhet, så kallade pantlån. Det innebär att du kan komma till oss med dina värdeföremål, få dem värderade och låna pengar på det varan är värd. Vi behåller din vara som en pant –en garanti på lånet – tills du löser ut din vara igen.

ANNONSER

Comments

comments