toggle menu

SFL: Bajen tar emot AFC på fredagen – "Blir alltid tuffa och jämna matcher"

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

På fredagskvällen med avspark klockan 19.45 vankas det hemmamöte med AFC Eskilstuna i Eriksdalshallen. Hammarby ska där följa upp segern i toppmötet med Örebro FC senast, och också skaffa sig en bra känsla att ta med in i Champions League-spelet på Malta. Tränare Daniel Blanco är skapligt nöjd över säsongsinledningen. – En helt okej start, vi har testat lite nytt när det gäller taktik och roterat på nya spelare, säger han. Information om biljetter hittar du i artikeln.

 

AFC brukar bjuda på hårt motstånd. Vilka är dina förväntningar inför fredagens match?
– AFC är ett bra lag och det blir alltid tuffa och jämna matcher. AFC är nog bland de bästa i ligan när det gäller en mot en-spel, och det är en av deras styrkor. Vi går för att vinna!

 

Den 26:e åker laget sedan iväg för Champions League och Main Found där ett nytt gruppspel kommer att äga rum. Bajen kommer att möta Rekord Bielsko-Biała från Polen, Luxol St. Andrews från värdnationen Malta och Haladas från Ungern. Hur ser chanserna ut där?
– Vi kommer att möta lag som tillhör Europatoppen. Det här gruppspelet är nog den största utmaningen i Bajen futsals historia! Favoriter kommer det polska laget att vara, de håller nästan samma nivå som CL-finalisterna Barcelona. Det maltesiska laget består av importerade spelare främst från Brasiliens högsta liga, medan det ungerska laget också håller mycket hög kvalité men liknar oss mer till spelsättet. Det kommer att bli en otroligt bra erfarenhet för oss, och det blir intressant att få se var vi ligger jämfört med andra lag i Europa.

 

 

Hemmamatch fredag 22 oktober kl 19.45

Hammarby – AFC Eskilstuna, Eriksdalshallen

Entré 100 kronor – endast Swish, betalas i dörren

Gratis inträde för barn under 16 år

 

 

Nytt för i år – säsongskort!

För första gången någonsin kan du köpa säsongskort till Hammarby Futsals matcher i Eriksdalshallen, som du skaffar på följande sätt:

 

  • Swisha 995 kronor till nummer 123 551 41 95.
  • Märk betalningen med ditt namn och personnummer.
  • Hämta kortet i entrén i Eriksdalshallen vid nästa hemmamatch.

 

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS