SFL: Ny grönvit målfest borta mot ÖSK

Av Jocke Eriksson, Publicerat för 7 månader sedan.

I går trotsade Bajen Futsal vädergudarna och åkte till Örebro för match mot Örebro SK i Svenska Futsalligans femtonde omgång. Bajen har under senare tid spelat en fin futsal och klättrat ordentligt i tabellen. I lördags körde man över serieledarna tillika Svenska mästarna IFK Uddevalla med 6-1 och nu gällde att fortsätta att prestera och undvika ett bakslag efter den smällkaramellen.

 

Sebastian Holmqvist var tillbaka efter avstängning och Benny Lekström vaktade buren. Dessa båda levererade ordentligt denna afton. “Basse” med två mål och Benny genom att spika igen, stå för två “hockeyassist” och hålla i allsång för den tillresta Bajenklacken när Bajen vann med 8-3. Fredrik Notice blev även han tvåmålsskytt i vinsten. Övriga målskyttar var Josef Rakez, Adam Kasa, Michel Basberber och Nicolas Alejandro Vaz.

 

I och med segern har Hammarby gjort hela 20 mål på de tre senaste matcherna och ligger fyra i tabellen, endast fyra poäng efter serieledande Uddevalla. Nästa chans att se Sveriges mest formstarka futsallag är nu på söndag 20 januari, då KFUM Linköping gästar Eriksdalshallen. Här finns biljetterna. Vi ses i Jerka!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS