Sista anmälningsdag till sommarjobbsmässan nu på onsdag

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Är du 16-20 år och letar efter sommarjobb? Den 4 april ordnar Samhällsmatchen, som är Hammarby Fotbolls samlingsnamn på alla de insatser som klubben arbetar med utanför de kritade linjerna,  en sommarjobbsmässa för ungdomar i Stockholm på Tele2 Arena mellan kl. 17.00 och 20.00. Satsningen, som har som mål att ge 100 ungdomar sommarjobb, görs tillsammans med Stena Fastigheter Stockholm och flera av Hammarby Fotbolls samarbetspartners. 
Mässan är kostnadsfri för både deltagare och arbetsgivare.

 

 

Sommarjobbsmässa för ungdomar 16–20 år den 4 april på Tele2 Arena

Efter att ha ordnat karriärdagar för unga vuxna, och för vuxna över 50 år tar vi nästa grepp i sysselsättningsfrågan och lanserar vår Sommarjobbsförmedling, med syfte att få ungdomar i åldrarna 16–20 år att få ett sommarjobb. Målsättningen för oss är att

sommarjobbsförmedlingen ska bidra med 100 sommarjobb till ungdomarna. Jobben förmedlar vi genom de sponsorer och företag som finns i vårt nätverk, men även andra företag som erbjuder sommarjobb till ungdomar är välkomna att delta.

 

Så går mässan till – max 500 sökande

Du som söker sommarjobb är mellan 16–20 år och anmäler ditt deltagande på mässan, som äger rum på Tele2 Arena. På plats kommer du få träffa en mängd företag och arbetsgivare som erbjuder olika typer av sommarjobb där du kan berätta om dig själv, ställa frågor till företaget och givetvis söka jobben som erbjuds. Förhoppningen är att du ska gå därifrån med ett sommarjobb för 2019 och att du ska ha skapat en relation och kontakt med framtida arbetsgivare.

Se till att änmäla dig senast nu på onsdag – klicka här!

 

ANNONSER

Comments

comments