toggle menu

ANNONS

Skadeläget efter femte allsvenska omgången

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Det har varit en intensiv period de senaste veckorna för Hammarbytruppen, och efter segern mot Sirius har spelarna fått en dags extra ledighet att ägna åt återhämtning. Jón Gudni Fjóluson, “Steve” Trawally och Abbe Khalili var inte tillgängliga till Siriusmatchen, men de två sistnämnda beräknar Hammarbys medicinska team ska kunna gå in i full träning inom kort.

 

Bubacarr ”Steve” Trawally har som bekant ännu inte gjort debut i den grönvita tröjan. Anfallaren har under en tid deltagit i delar av den gemensamma träningen, men den knäskada han ådrog sig i landskampen han spelade strax före han anslöt till Hammarby har gjort att han inte kunnat delta i samtliga moment. ”Steve” följer den plan som lagts för att komma tillbaka i spel och stegrar successivt belastningen.

 

– När det gäller ”Steve” har vi valt att låta honom träna upp sig i lugn och ro. Med tanke på att spelet har fungerat så pass väl och att vi har gjort en så stark inledning ser vi ingen anledning att stressa i hans fall. Han jobbar på som planerat, och trappar upp sin träning. Det känns fantastiskt att ha ett ”sparkapital” på tre riktigt bra spelare som snart är disponibla i en redan stark trupp, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Abbe Khalili fick i förra veckan problem med en muskel, som han nu är i slutfasen av sin rehab för. Ambitionen är att även han snart ska kunna gå för fullt.

 

Dennis Collander är fullt tillgänglig och har matchats i HTFF, där han spelade 60 minuter i helgen, medan Jón Gudni Fjóluson följer rehabplanen för sin korsbandsskada.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS