ANNONS

SM-final i SFL och allsvenskt hemmaderby – så följer du dagens matcher

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

I dag vankas det dubbla stormatcher i Bajenland. Först ut är Hammarby Futsal, som har chans på SM-guld i finalen hemma i Eriksdalshallen mot IFK Göteborg. Senare i eftermiddag är det tidigt hemmaderby när AIK kommer på besök till huvudstaden i den tredje allsvenska omgången.

 

SFL: Hammarby – IFK Göteborg, kl 14.00

Efter det rafflande semifinals-dubbelmötet mot fjolårets mästare IFK Uddevalla väntar ett annat IFK-lag i årets SM-final – “Blåvitt”. Förutsättningarna är ett rakt enkelmöte där segraren alltså får lyfta bucklan. Räkna med ett Bajen taggat till tänderna som nog gärna byter upp förra årets silvermedaljer. 

 

Du ser finalen i Eurosport 1/Player, som går att nås via Dplay, sändningsstart kl 13.45. En fin uppladdning inför derbyt med andra ord. 

 

Läs också: Makolli inför SM-finalen – “Stor vinnarmentalitet i laget”

 

Allsvenskan: Hammarby – AIK, kl 17.30

För att se Hammarbys matcher, och övriga matcher i Allsvenskan, är det abonnemangsalternativet Total du ska välja hos Dplay. Du betalar antingen från månad till månad (349 kr/månad) eller tecknar ett tolvmånadersabonnemang (299 kr/månad). För varje abonnemang som tecknas via bilden nedan utgår en fin ekonomisk ersättning till Hammarby Fotboll.

 

 

Se även: HTV: Björklund – “Vi är favoriter – och ska visa det också”

 

Foto (överst): G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS