toggle menu

Sommarjobbsmässan 2023

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Sedan 2019 har Samhällsmatchen anordnat Sommarjobbsmässan. Tidigare i år anordnades den femte upplagan med ett stort antal deltagande ungdomar och företag. Årets mässa resulterade också i ett anställningsrekord. Läs mer nedan. 

 

Sommarjobbsmässan är ett initiativ där Stena Fastigheter, Samhällsmatchen & Hammarby Fotboll skapat en arena för möte mellan ungdomar i åldrarna 16–21 och arbetsgivare med behov av extra resurser. Syftet med mässan är att möjliggöra att fler ungdomar i Stockholm får möjligheten till ett bra och givande feriejobb.

I februari anordnade Samhällsmatchen sin femte Sommarjobbsmässa i rad för de unga vuxna i staden. Totalt medverkade 650 ungdomar och hela 29 företag. Av dessa 650 deltagare fick minst 122 möjligheten att genomföra en arbetsintervju och av dessa fick hela 65 individer en arbetsplats att gå till. Rekord när det kommer till antalet anställningar.

Sedan den första Sommarjobbsmässan 2019 har Samhällsmatchen slussat ut totalt 222 individer i sysselsättning via Sommarjobbsmässorna. En oerhört fin bedrift som Samhällsmatchen är stolt över.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS