Startelvorna mot HJK

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

12.00 lokal tid (11.00 svensk tid) möter damlaget HJK på Telia 5G Areena i Helsingfors. 14.00 möter herrlaget HJK på samma arena i försäsongens två första träningsmatcher. Här är lagens startelvor.

 

Damernas elva:

1 Emma Holmgren – 7 Cathrine Dahlström, 8 Ellen Gibson, 22 Sejde Abrahamsson, 9 Amanda Johansson – 17 Astrid Larsson, 15 Julia Zigiotti, 6 Olga Ekblom – 25 Frida Sjöberg, 10 Emma Jansson, 5 Alma Nygren.

 

Avbytare: 91 Caroline Forsgren, 19 Klara Folkesson.

 

Tränare Olof Unogård:

– Eftersom det är så tidigt på säsongen handlar det mest om att komma igång och spela match. Det är ju det roligaste som finns för både spelare och ledare. Sen är det lite ovanligt för oss att spela så här tidigt på försäsongen eftersom truppen inte är helt klar. Därför kommer vi testa lite olika positioner och så och sen ska vi dessutom testa Emma Jansson som är ny i sin forwardsrroll.

 

– Marie, Madde och Eke saknas på grund av skador så därför är vi inte fler i truppen just nu. Truppen är helt enkelt inte färdig, då det är lite brådmoget att ge sig in i en träningsmatch redan nu. Det är också därför vi bara spelar halvtimmeshalvlekar. Vi har varit igång i sex dagar så att truppen inte är spikad 13 januari är egentligen inget konstigt.

 

 

Herrarnas elva:

27 Benny Lekström – 77 Mats Solheim, 4 Bjørn Paulsen, 23 Marcus Degerlund, 6 Oscar Krusnell – 26 Dusan Jajic, 90 Jiloan Hamad, 18 Rebin Asaad – 22 Muamer Tankovic, 21 Sander Svendsen, 34 Leo Bengtsson.

 

Avbytare: 1 Giuliano Gatica, 2 Simon Sandberg, 7 Imad Khalili, 10 Kennedy Bakircioglu, 14 Abdul Halik Hudu, 17 Pa Dibba, 33 Abiel Sequar. 

 

Tränare Stefan Billborn: 

– Det här är en match med mycket fokus på träning. Jag har aldrig spelat en match så här tidigt på försäsongen tidigare, efter bara fyra träningar. Vi kommer framför allt att titta på spelarnas beteende på planen samtidigt som vi ska vara väldigt lyhörda för att undvika skador.

 

Båda matcherna tv-sänds, mer info här. Dessutom sänder Barabajen.se radio från båda matcherna.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS