Stockholm Live och AXS stödjer Hammarbys kampanj för Barndiabetesfonden

Av Redaktionen, Publicerat för 4 månader sedan.

Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen samarbetar sedan förra året med Barndiabetesfonden, ett samarbete som bland annat innebär att klubben genomför insamlingar och auktioner till förmån för forskning kring typ 1-diabetes. Årets insamlingskampanj är i full gång och som ett bidrag till den kliver nu två av klubbens samarbetspartners in, Stockholm Live och AXS, och bidrar med en krona per åskådare som befinner sig på Tele2 Arena för herrarnas hemmamatch mot Malmö FF den 20 oktober. Läs mer nedan.

 

Förra årets insamlingskampanj drog ihop hela 250 000 kronor till Barndiabetesfonden. Detta efter en swishkampanj, en auktion under själva kampanjperioden samt en auktion i samband med den årliga Bajengalan. En väldigt fin siffra, såklart, men under 2019 vill vi nå ännu högre.

 

För att stötta Barndiabetesfondens goda arbete med att belysa och sprida kunskap om typ 1-diabetes hos barn och ungdomar kan vi med glädje meddela att två av Hammarby Fotbolls samarbetspartners, Stockholm Live och AXS, kommer skänka en krona per åskådare på herrarnas hemmamatch mot Malmö FF den 20 oktober. 

 

Vill du också vara med och bidra? Swisha ditt bidrag till 900 05 97 och märk betalningen med “Bajen” och haka på insamlingen du med. Ingen kan botas, men alla kan bidra. 

 

Vi riktar ett varmt tack till Stockholm Live och AXS för att ni väljer att stödja kampanjen!

 

Klicka här för att komma till Barndiabetesfondens hemsida

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS