Stort tack för 2017 - över en halv miljon åskådare såg Bajen i år igen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

2017 såg Hammarbys publik till att ännu en gång befästa klubbens position som Nordens publikmässigt största lag. Hemmasnittet landade på 22 137 åskådare, och totalt såg 501 001 personer Hammarby spela fotboll på hemma- och bortaplan.
– Återigen har Hammarbys supportrar och publik varit i särklass under säsongen, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund.

 

För tredje året i rad såg alltså över 500 000 åskådare Hammarbys matcher i Allsvenskan.

 

– Vi vill rikta ett stort tack till alla er som varit på plats både på hemmaplan och på bortaplan. Publiksnittet på hemmaplan är ett av de högsta i Allsvenskans historia, och stämningen på matcherna, tifon och själva grundstödet håller absolut världsklass, säger Henrik Kindlund och fortsätter:

 

– Sportsligt sett är vi inte helt nöjda med säsongen, och särskilt avslutningen var en ren besvikelse. Men vi har fått in kvalitet både i truppen och ledarstaben under 2017, och nu ska vi jobba hårt för att detaljerna fungera ihop som en helhet när säsongen 2018 drar igång, då vi ska vara på en sportsligt högre nivå än vad som var fallet under hösten.

 

En längre HTV-intervju med sportchef Jesper Jansson om det sportsliga året och framtiden kommer publiceras under veckoslutet.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS