toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: Örebro SK borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 3 år sedan.

På söndagen spelar Hammarby mot Örebro SK på bortaplan och det beräknas resa fler Bajensupportrar än på länge till Behrn Arena. Du som är en dessa och ska stötta Bajen på plats hittar all nödvändig supporterinformation i artikeln. 

 

 

Arena- och biljettinfo:

Namn: Behrn Arena.
Publikkapacitet: 13057.
Biljetter för Hammarbyare: Hammarbys ståplats med 1600 platser på den östra läktaren är slutsåld. Övriga sektioner som Hammarbysupportrar rekommenderas till är:
– Sittplatser på den övre delen av östra läktaren, sektionerna Q, R, S, T.
– Sittplatser på sektion P och O på den intilliggande delen av den södra långsidan. 

 

Biljettköp och entré:
Klicka här för att komma till biljettlänken för bortasektionen. 

 

Ordinarie biljettluckor finns i det nordvästra hörnet av arenan, dvs vid hörnet mellan andra kortsidan och huvudläktaren. Att köpa biljett på plats rekommenderas inte då det mesta ser ut att sälja slut i förväg.

 

Entréerna till de respektive sektionerna ser ut som följer:
– Ståplats: Entré 3.
– Q, R, S, T: Entré 4.
– P/O: Separat ingång vid entré 3.

 

Kort och kontant: Möjligt att köpa både med kort och kontant.

Entréer öppnar: 16.00 (avspark 17.30).

BehrnabeuService

Mat och dryck:
Kiosk med basutbud inklusive korv med bröd, även grill med hamburgare. Mat och dryck finns dels bredvid läktaren vid entré, samt i gången mellan sektionerna. För sittplats finns kiosker bakom/under läktaren.
Toaletter: Fasta toaletter, både pissoar och vanliga. Uppmärkt damtoalett.
Parkering för bilar: Mycket begränsade parkeringsmöjligheter. Därför rekommenderas parkering i centrum eller angränsande köpcentrums parkeringar.
Parkering för bussar: Längs Restalundsvägen.
Matchprogram: Matchblad kommer delas ut vid entréer.
Rinnande vatten: I kiosker i gången.

 

Resor

Bajen Fans organiserar bussar vilka bokas på följande länk: http://www.bajenfans.se/resor/

Supportersamling: Krogen Stora Örebro på Stortorget håller öppet för Bajare och 10-15 minuters promenad till arenan. Kapacitet på 600 besökare och specialpriser på mat och dryck.
 

Hammarby Fotboll på plats:
Två SLO:er och två säkerhetsansvariga. Kontakt till SLO på matchdag 072-3122422. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

Tack, uppmaning och information:

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Örebro för att stötta laget till tre poäng.

 

Vi ber er att inte sätta upp stickers. Det medför kostnader för Hammarby Fotboll och dessa tas ned efter varje match. Framförallt ber vi också om respektfullt beteende gentemot andra supportrar och spelet på planen.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis m.m. För att veta vad som vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail (se adress ovan) eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS