toggle menu

Supporterinfo: Örebro SK borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 6 år sedan.

Nu på måndag lirar Bajen borta mot Örebro SK. Vi ber dig som ska stötta Bajen på plats att läsa igenom supporterinfon.

 

Arena- och biljettinfo:

Namn: Behrns Arena
Publikkapacitet: 12500
Biljetter Hammarbyfans:  Den till Hammarby tilldelade klacksektionen är sektion ”Borta stå”, med cirka 600 platser. Övriga sektioner som Hammarbysupportrar rekommenderas till av Örebro SK, är sittplatser på sektionerna Q, R, S, T.

Gällande sektion U intill Borta stå inväntas en lösning gällande logistiken/servicen till sektionen, därmed kan den inte börja släppas upp än. Mer information om det kommer när det är klart, men det är inte säkert att den kommer kunna öppnas upp.

 
Biljettköp och entré:
Biljetter till bortasektionen säljs på följande länk:
https://event.webbiljett.se/oskfotboll/step/chooseSection.aspx?edId=155&eId=163

Köp på plats: Ordinarie biljettluckor finns i det nordvästra hörnet av arenan, dvs vid hörnet mellan andra kortsidan och huvudläktaren. Att köpa biljett på plats rekommenderas inte då det mesta ser ut att sälja slut i förväg.

Kort och kontant: Möjligt att köpa både med kort och kontakt.

Entré öppning: 18.00.

behrn arena

Service
:

Mat och dryck:

Kiosk med basutbud inklusive korv med bröd, även grill med hanburgare.
Toaletter: Fasta toaletter, både pissoar och vanliga. Uppmärkt damtoalett.
Parkering bil: Mycket begränsade parkeringsmöjligheter. Därför rekommenderas parkering i centrum eller angränsande köpcentrums parkeringar.
Matchprogram: Ett enkelt matchblad kommer delas ut vid entréer.
Rinnande vatten: Endast på toaletter, inte i kiosker.
 

Resor:

Bajen Fans organiserar bussar vilka bokas på följande länk:
https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/evenemang/visa/8403-orebro-borta

 

Supportersamling: Krogen Ritz i centrala Örebro håller öppet för Bajare med hög kapacitet och cirka 15 minuters promenad till arenan. 50 kronor för 50 cl starköl.  Se länk för karta:
https://goo.gl/maps/NxXtt7KFdcB2

 

Hammarby Fotboll på plats

En SLO och två säkerhetsansvariga. Kontakt till SLO på matchdag 0723122422. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se


Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Örebro för att stötta laget till 3 poäng. Det är ovärderligt och något alla andra klubbar bara kan drömma om att få ha.

Vi ber er att inte sätta upp stickers eller orsaka andra kostnader för Hammarby Fotboll, det medför kostnader för Hammarby Fotboll och dessa tas ned efter varje match. Framförallt ber vi också om respektfullt beteende gentemot andra supportrar och spelet på planen.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis m.m. För att veta vad som vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS